Yaşam Türk yelkencilerden benzersiz 'Mannequin Challenge'

Türk yelkencilerden benzersiz 'Mannequin Challenge'

Paylaş
Türk yelkencilerden benzersiz 'Mannequin Challenge'

Dünyayı saran 'Mannequin Challenge' (cansız manken gibi kıpırdamadan durarak meydan okuma) akımına Türkiye Yelken Milli Takımı da katıldı. Yelkencilerin 'Mannequin Challenge'i buğüne kadar yapılanların neredeyse en iyisi.

Tüm dünyayı etkisine alan 'Mannequin Challenge' akımı bir çığ gibi büyüdü. Bütün internet kullanıcılarına sıçrayan 'cansız manken meydan okuması' yani 'Mannequin Challenge'da artık sınırlar zorlanıyor.

Liselerden evlere, sokaklardan büyük şirketlerin ofislerine ve hatta uçaklarda çekilecek kadar büyüyen bu yeni meydan okumaya Türkiye Yelken Milli Takımı da katıldı.


GENÇ YELKENCİLER MEYDAN OKUDU


Yeni Zelanda'da yapılacak Dünya Gençler Şampiyonası'na hazırlanan 18 yaş altı milli yelkencilerimiz Çeşme'deki kampta benzeri görülmemiş bir meydan okumaya imza attı.

Anhtrenörler Utku Gönener, Saruhan Çınay, Münifcan Çınay ile sporcular Efe Soysal, Berkay Abay, Alp Baltalı, Kuzey Çakay, Egehan Haydaroğlu, Buket Aslan, Çağla Dönertaş, Ata Özoruç, Ecem Güzel, Arman Tıhmınlıoğlu, Arman Çavdar, Haluk Çalın, Alp Güçer, Leyla Şenocak, Aylin Tezol, Atil Api, Emir Şarlak, Deniz Saltık, Yağmur Foster ve Umut Efe Alpkoçak denizin üzerinde yelkenli tekneleriyle meydan okudu.


İŞTE YELKENCİLERİN 'MANNEQUİN CHALLENGE'I


​​

Haberin Devamı