Merkez Türkiye 2'ncisi hentbol takımından Seçer'e ziyaret

Türkiye 2'ncisi hentbol takımından Seçer'e ziyaret

Paylaş
Türkiye 2'ncisi hentbol takımından Seçer'e ziyaret

Türkiye 2'ncisi hentbol takımından Seçer'e ziyaret

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi hentbol kursiyerleri, 2'nci Lig'e terfi müsabakasında Türkiye 2'ncisi olarak kazandıkları kupa ile Belediye Başkanı Vahap Seçer'i ziyaret etti.
Gençlere ve sporculara verdiği önem ile sportif faaliyetlere yapacağı pozitif ayrımcılıktan söz eden Başkan Seçer, Mersin'i spor kenti yapma hedefini yineledi. Genç sporcuları kutlayan Seçer, "Bundan sonra da inşallah daha güzel başarılara imza atarsınız. Bu başarı sizi motive eder. Gelecek yıl için daha iyi çalışırız ve bu sefer yine finallere oynarız, inşallah birinci oluruz. Bu gayretinize bağlı. Gayret ederseniz hepsi olur. Bir de başarılı olmak için çalışmak çok önemli. Programlı ve istikrarlı olmak çok önemli ama yaptığınız işi sevmek gerekiyor. Zaten bir insan sevdiği işi yapmazsa ne istikrarlı olur, ne kararlı olur, ne azimli olur. Siz de seviyorsunuz hentbolu. Biz de gerekli desteği vereceğiz" dedi.
Sporcular adına konuşan Sıla Akar da Başkan Seçer'e güvendiklerini dile getirerek, gelecek dönemde yeni başarılara imza atmak istediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı