Yaşam Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı eğitim için koşuyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı eğitim için koşuyor

Paylaş
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı eğitim için koşuyor

Adım Adım oluşumu ile TEGV herkesi bağışçı olmaya davet ediyor.

İlköğretim çağı çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları, geleceğe umutla bakmaları için okul içi ve dışı saatlerde eğitim desteği veren TEGV, gönüllülerin destekleri ile yoluna etmektedir.

ADIM ADIM OLUŞUMU


Bu kapsamda TEGV “Yalnızca koşarak binlerce çocuğun hayatında fark yaratabileceğinizi biliyor musunuz?” sorusunu sorarak herkesi çocuklara yardım etmeye davet ediyor. Adım Adım Oluşumu kapsamında TEGV adına koşarak attığınız her adımla çocuklarımıza mutlu bir gelecek inşa edilmesine destek olabilirsiniz. Bu yolda TEGV’e destek için koşanlardan biri de Nisan Su Tablacı…



Nisa Su Tablacı Adım Adım oluşumuna olan katkısını şu sözlerle anlatıyor; Aynı geçen yıl olduğu gibi bu yılda 5 Mart 2017 tarihinde Antalya'da Runatolia Maratonunda TEGV için koşuyorum! İlköğretim çağındaki çocukların mutlu bir çocukluk geçirmeleri ve nitelikli eğitime ulaşabilmeleri için iyilik peşindeyim! Belirtmek isterim ki; Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın 1999 yılında Beykoz Öğrenim Biriminin Çocuğu, 2005 yılında çocuklara bale dersi veren TEGV Gönüllüsü ve şimdi Türkiye'nin 72 farklı noktasına eğitim içeriği sağlayan eğitim programlarının takım yöneticisiyim! Benim gelişime ve öğrenmeme katkısı olan tüm sivil toplum kuruluşlarına, TEGV'e ve sivil toplum kuruluşlarını destekleyen herkese huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum.

Nisan Su’ya destek olmak için hemen tıklayın!

Siz de bu oluşumuna destek olmak istiyorsanız yapacağınız işlem çok basit:

Haberin Devamı