Magazin Türkiye finalde!

Türkiye finalde!

Paylaş
Türkiye finalde!

Can Bonomo, 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın finalinde yarışma hakkını kazandı. 10 finalistin içinde yer alan Türkiye'nin adının en son söylenmesi, büyük bir heyecan yaşattı

57. Eurovision Şarkı yarışmasının ikinci yarı finalinde temsilcimiz Can Bonomo, Love Me Back şarkısıyla 13. sırada sahne aldı ve izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Can Bonomo SMS oyları sonucu finale hak kazandı.

TÜRKİYE TEZAHÜRATLARI


Finale hak kazanan ülkelerin açıklanması sırasında büyük heyecan yaşandı, 9 finalistin adı açıklandı ve yarı finalinin yapıldığı salon 'Türkiye' sesleri ile inledi. Azerbaycanlı vatandaşların tezahüratı eşliğinde son finalist olarak Türkiye'nin ismi söylendi.

Oylama sonucu 10 ülke 26 Mayıs'ta yapılacak olan 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın finaline hak kazandı.

İşte o ülkeler:

Litvanya
Bosna Hersek
Sırbistan
Ukrayna
İsveç
Makedonya
Norveç
Estonya
Malta
Türkiye

22 Mayıs günü yapılan 1. yarı final sonucu 26 Mayıs'ta yapılacak finale katılmaya hak kazanan ülkeler ve finalde yarışacakları sıra numaraları:

Romanya-14
Moldova-26
İzlanda-7
Macaristan-2
Danimarka-15
Arnavutluk-3
Kıbrıs Rum Kesimi-8
Yunanistan-16
Rusya-6
İrlanda-23

57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın 26 Mayıs'ta yapılacak finalinde 1 ve 2. yarı finalden katılacak 10'ar ülke ile finale doğrudan katılan İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya ve evsahibi Azerbaycan temsilcileri sahne alacak.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer7294","7294","201205","7294-7.jpg");

BONOMO’NUN BABA EVİNDE, GURUR VE SEVİNÇ

Türkiye’yi, Azerbaycan’da yapılacak olan 57’nci Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil edecek olan Can Bonomo, ikinci yarı finalde sahneye çıktı. Bonomo’nun sahneye çıktığı anda İzmir’deki baba evinde yaşanan gurur, final vizesinin alınmasıyla yerini büyük bir sevince bıraktı.

Bu yıl Azerbaycan’da düzenlenen olan 57’nci Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil eden Can Bonomo’nun 2’nci yarı finalde, sahneye çıkmasıyla bir süredir gündemde yer alan tartışmalar yerini heyecana bıraktı.

Türkiye’yi ’Lova me back’ parçasıyla teslim eden Can Bonomo, 23 bin kişilik Crystal Hall’de 13’üncü sırada sahneye çıktı. Bu sırada İzmir’deki baba evinde de büyük heyecan yaşandı. Baba Yaşar Bonomo, arkadaşlarıyla oğlunu izlediği anlarda sevinç ve gururu bir arada yaşadı. Bonomo’nun finallene katılım vizesini almasıyla da, sevinç yerini mutluluk çığlıklarına bıraktı.

BABA BONOMO ’TRT’DEN TELİF GELDİ’


Oğlunun final vizesi almasının ardından açıklama yapan baba Yaşar Bonomo, sonucun beklediği gibi başarılı olduğunu, finallerde de aynı başarıyı beklediğini söyledi. Yaşar Bonomo, Azerbaycan’a götürülmediği iddialarına da cevap verdi. Baba Bonomo, TRT’nin kendilerine finallere katılmaları için teklifte bulunduğunu ancak kendisinin bunu ailesinde yaşanan sağlık sorunundan dolayı kabul etmediğini dile getirdi.

ÜNLÜLER CAN BONOMO'NUN PERFORMANSINI DEĞERLENDİRDİ

Yeşim Salkım

Tek basina vokalsiz helal olsun ne guzel soyluyor can iyi sessin iyi bonomo:)))))

Isin Karaca Doğan

Can'nın heyecanını hissettim oturduğum yerden :) kalbimiz seninle

Şehrazat

Valla Bn bilmem bonomo 1inci!!!

Özge Uzun
Ufaktan detone gibi olsada cok sempatik, ozgundu... Bence bu puan getirir... Ben uykuyaa.. Unutmayinn #Vote4Bonomo ??

Naim Dilmener
Tutuk ve nefes nefese ve gergin RT @kontrolkulesi Can tutukdu sanki

Anjelika Akbar
Türkiye adına gurur duydum, çok sevimli ve karizmatikti, ve samimiyet ile heyecan can kattı:)

Hopdedik ayhan

Yorumlar puan usulu olsun. Giyim kuşam, kareografi, Can'in performansI , genel görüntü sizce nasıldı? Yari finali geçeriz ama finalde? Ama..

Hakan Hatipoglu
İlk olu Dansçıların erkek olması zayıf, can bonomo sesi titredi bence. Bir de son final daha kuvvetli olmalıydı.

Buşra Pekin

Kız dansçılar da olaydi iyidi ;) ama şarkımız çosturdu.zafer bizimdir . Gobonomo!

Bengü

Can çok tatlıydı;))İnşallah sonuç güzel olur..

PİNAR ALTUG ATACAN

Can Bonomo süperdiiiiii!

Deniz berdan
Can Bonomo cok sempatikti

Haberin Devamı