Magazin Türkiye Güzeli'ne dava açtıran ses

Türkiye Güzeli'ne dava açtıran ses

Paylaş
Türkiye Güzeli'ne dava açtıran ses

Miss Turkey 2011 güzeli Melisa Aslı Pamuk, arkadaşı Elif A.'dan otomobili ile evinin önüne gelip yüksek sesle müzik dinleyerek kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu

Melisa Aslı Pamuk, arkadaşı Elif A. ile “yüksek volüm” yüzünden mahkemelik oldu. Pamuk, bir süre önce arasının açıldığı arkadaşını otomobiliyle evinin önüne gelip yüksek sesle müzik dinleyerek kendisini rahatsız etmekle suçladı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca, Elif A’nın “Kişilerin huzur ve sükununu bozmak” suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması istendi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamede, Pamuk ile Elif A.’nın 2 yıldan beri arkadaş oldukları belirtildi. İddianamede, ikilinin arasının bazı nedenler nedeniyle bozulduğu belirtilerek, Elif A.’nın Melisa Aslı Pamuk’u sık sık rahatsız etmeye başladığı savunuldu. Pamuk’un evinde oturduğu bir sırada Elif A.’nın otomobil ile evinin önüne gelip yüksek sesle müzik açtığı ileri sürülen iddianamede, Elif A.’nın Pamuk’u rahatsız ettiği iddia edildi.

PAMUK: TEDİRGİN OLDUM

Melisa Aslı Pamuk, polise verdiği ifadede şunları söyledi: “23 Şubat günü saat 00.10 sıralarında Elif A. oturduğum dairenin karşısına otomobiliyle geldi, yüksek sesle müzik açıp orada olduğunu bana hissettirdi. Tedirgin oldum. Hemen polise haber verdim. Zaten hakkında daha önce şikayetçi olmuştum. Kendisi beni bazı komşularımıza da soruyormuş.”

Arkadaşımı bıraktım

Elif A. ise suçlamayı reddetti: “Melisa Aslı Pamuk’u kimseye sormadım ve kendisini tehdit etmedim. Bir arkadaşımı o gece evine bıraktım. Bu sırada Melisa Aslı Pamuk, evine yaklaşmamın kendisiyle alakalı olduğunu düşünerek polise haber vermiş. Suçlamayı kabul etmiyorum.”

HÜRRİYET

Haberin Devamı