Merkez Türkiye Kamu-Sen Osmaniye İl Temsilciğinde bayrak değişimi

Türkiye Kamu-Sen Osmaniye İl Temsilciğinde bayrak değişimi

Paylaş
Türkiye Kamu-Sen Osmaniye İl Temsilciğinde bayrak değişimi

Türkiye Kamu-Sen Osmaniye İl Temsilciğinde bayrak değişimi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - TÜRKİYE Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) Osmaniye İl Temsilciliğine Türk Sağlık-Sen İl Başkanı Fatih Üstüner getirildi. Mevcut Başkan Türk Eğitim-Sen İl Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Kandemir, görevini, Fatih Üstüner'e devretti.
Devir teslim töreninde bir konuşma yapan yeni başkan Fatih Üstüner, "Bizim İlkemiz; Önce Ülkemizdir. Önce ülkemiz ilkesiyle hareket eden, sendikacılığı milli değerler ölçüsünde yapan Türkiye Kamu-Sen Osmaniye İl Temsilciliği devir teslim törenimizi gerçekleştiriyoruz. Bu görevi başarıyla yerine getiren Türk Eğitim-Sen Osmaniye Şube Başkanımız Ahmet Kandemir’e teşkilatımıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Osmaniye Kamu-Sen çatısı altında faaliyetlerini sürdüren 12 iş kolumuzla birlikte bu kutlu görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Biz biriz, beraberiz ve birlikte güçlüyüz. Allah birliğimizi daim etsin" diye konuştu.
Görevi teslim eden Türk Eğitim-Sen İl Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Kandemir ise bundan sonra da yine Fatih Üstüner'in her zaman yanında olacaklarını ifade ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı