Kültür - Sanat Türkiye kraliçesini seçiyor!
Paylaş
Türkiye kraliçesini seçiyor!

Dünyadaki birçok festivalde seçilen “Dövme Kraliçeleri” İstanbul Tattoo Convention 2014'te dövme sanatı sevenlerle buluşuyor

Dövme sektörünün öncülerinden Golden Arrow Tattoo & Piercing tarafından 19- 21 Eylül tarihlerinde düzenlenen fuarda Yeni zelanda, Japonya, İsviçre, Almanya ve İngiltere gibi dünyanın bir çok yerinden ve Türkiye’ den tanınmış dövme sanatçılarının katılımlarının yanısıra yurt dışında yapılan dövme festivallerinde kraliçe seçilmiş ünlü “Dövme Kraliçeleri” katılacak. Dövme kraliçeleri etkinlik boyunca renkli ve desenli vücutları ile şov yapacaklar. Almanya’dan dövme modeli Kim Nova, Alice la Douce ve Vicky Vamp, Rusya’dan Nadezhda Avdeeva, Anna Shorina ve Anna Belova’nın katılacağı festivalde, etkinlik sonunda dövme kraliçelerinin de jüri olarak katılacakları “2014 Türkiye Dövme Kraliçesi" seçilecek.

DÖVME YARIŞMASI DA YAPILACAK

19- 21 Eylül tarihlerinde Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Tattoo Convention 2014'te bu sene yurt dışında bir çok festivalde kraliçe seçilmiş ünlü “Dövme Kraliçeleri” çeşitli showlarla festivale renk katacaklar. Almanya’ dan dövme model Kim Nova, Alice la Douce ve Vicky Vamp, Rusya’ dan dövme model Nadezhda Avdeeva, Anna Shorina ve Anna Belova’nın katılacağı festivalde dövme kraliçelerinin dövmelerini sergileyecekleri gösteriler yapılacak. Ziyaretçiler Dünyada ki bir çok ülkeden ve Türkiye’ den tanınmış dövme sanatçılarının dövmelerinin yarışacağı “Dövme Yarışmaları” ve “Türkiye Dövme Kraliçesi” seçimi gibi değişik sahne gösterileri ile ağırlanacak.

Yıllardır bu sanatın profesyonel anlamda hem tedarik malzemesini sağlayan hem de dövme sanatını uygulayan Golden Arrow Tattoo & Piercing üç senedir Türkiye’deki dövme fuarının ev sahipliğini başarı ile üstleniyor. Golden Arrow Tattoo & Piercing, Dünya daki bir çok ülkeden ve Türkiye’ deki bir çok şehirden gelen dövme sanatının usta isimlerini İstanbul Tattoo Convention 2014’te buluşturuyor. Dünyaca ünlü dövme sanatçıları ve ülkemizde dövmecilik sanatına değer katan Türk ustalarının yanı sıra dövme tutkunları çok keyifli üç gün geçirecek.

Ziyaretçilerin dövme sanatının en ince ayrıntısına kadar görebilecekleri fuarda, dövme sanatının geleneksel ve modern tekniklerİni uygulamalı olarak çeşitli standlarda da izleme imkanı olacak. Dünyadaki birçok ülkeden ve Türkiye’den tanınmış dövme sanatçılarının yaptıkları dövmeleri sergileyecekleri festivalde her gün ayrı bir kategoride dövme yarışması yapılacak.

-En İyi Büyük dövme

-En İyi Küçük dövme

-En İyi Çılgın dövme

-En İyi Özgün dövme

-En İyi Asya dövme

-En İyi Portre dövme

-En İyi Realistik dövme

-En İyi Renkli dövme

-En İyi Geleneksel dövme

-En İyi Siyah Beyaz dövme

-Şovun En İyi dövmesi

gibi çeşitli kategorilerde yapılacak yarışmaların sonunda 2014 Yılı “Dövme Kraliçesi “seçilecek. Tüm kategorilerde dereceye giren dövmeler arasından da “showun en iyi dövmesi” seçilecek.

Golden Arrow Tattoo tarafından düzenlenen festivalin açılışını, Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkan Faik YILMAZ, İGDESO İstanbul Güzellik Uzmanları ve Dövmeciler Odası Başkanı Ayşe AYDIN ve Golden Arrow Tattoo ve Organizasyon sahibi N.Şener ÖNER birlikte yapacak.

Rock Fm in medya sponsoru olduğu İstanbul Tattoo Convention 2014'tee Rock Fm DJ'leri canlı performanslarını sergileyecek.

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

19 Eylül Cuma 14.00 – 21.00

20 Eylül Cumartesi 11.00 – 21.00

21 Eylül Pazar 14.00 – 20.00

Haberin Devamı