Spor Türkiye Moldova maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Moldova maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Türkiye Moldova maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2020 elemelerinin ikinci karşılaşmaları bugün başlıyor ve A Milli Takım'ımız yarın Moldova ile mücadele edecek. İlk maçta Arnavutluk'u 2-0 yenen Türkiye ikinci maçında da sahadan galip ayrılmak istiyor. Peki, Türkiye Moldova maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı'mız EURO 2020 H Grubu'nda ilk sınavını Makedonya karşısında verdi. Türkiye mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Şimdi rakip Moldova... Türkiye ikinci maçından da 3 puanla ayrılmak istiyor. Moldova ise Fransa karşısında 4-1'lik yenilgi aldı ve Türkiye'yi yenmenin hesabı içerisinde...

Haberin Devamı

Türkiye Modova maçını kaçırmak istemeyen futbolseverler, mücadelenin zamanını başlangıç saatini ve hangi kanalda oynanacağını merak ediyor.

TÜRKİYE MOLDOVA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Moldova maçı yarın akşam saat saat 20.00'de Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka TRT 1'den canlı yayınlanacak.

MAÇ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 25 Mart Pazartesi günü Eskişehir'de Moldova ile karşılaşacak A Milli Takım, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Arnavutluk maçının oynandığı İşkodra kentindeki Loro Boriçi Stadyumu'nda, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda dünkü maçta forma giyen oyuncular yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas ve taktik çalışma yaptı.

Haberin Devamı