Magazin Türkiye'de Bir İlk: Miss Alem İnternet Güzellik Yarışması

Türkiye'de Bir İlk: Miss Alem İnternet Güzellik Yarışması

Paylaş
Türkiye'de Bir İlk: Miss Alem İnternet Güzellik Yarışması

Türkiye'de Bir İlk: Miss Alem İnternet Güzellik Yarışması

Miss Alem 2010 İnternet Güzellik Yarışması’nın startı seçkin konukların katıldığı bir organizasyon ile Esma Sultan Yalısı’nda verildi. Yarışmanın tanıtımı, boğazın eşsiz renkleri eşliğinde, jüri üyeleri arasında yer alan caz müziğin dünyaca ünlü starlarından ve Bulgaristan’da yılın kadını seçilen Hilda Kazasyan güçlü performansıyla eşsiz bir müzik ziyafeti verdi. Hilda Kazasyan’a ünlü kaval virtüözü Theodosii Spassov da kavalı ile eşlik etti.

Haberin Devamı

Big Time Technology Koordinatörü Melih Özdemir “internet üzerinden düzenleyeceğimiz “Miss Alem” güzellik yarışmasıyla, Türkiye’de bir ilke imza atıyoruz. Yarışmaya başvurular, “alem.com” internet sitesinden yapılacaktır. Elemeler, internet kullanıcılarının yarışmacılara verdiği puanlar doğrultusunda gerçekleşecektir” dedi.

İlk turu 100 katılımcının geçebileceğini söyleyen Özdemir, İlk 100’ü belirleyecek jürinin, Hilda Kazasyan, Charles Petrov, Estetik Uzmanı Opr. Dr. Yakup Avşar, Medikal Estetik Uzmanı Yasemin Hızırlı, Moda Editörü ve Sunucu Nur Onur gibi tanınmış isimlerden oluştuğunu, ayrıca son başvuru tarihine kadar jüriye yeni katılımların da olacağını belirtti.

Sonraki turlarda elemeler tamamen alem.com üyelerinin yarışmacılara vereceği puanlarla tamamlanacaktır. İlk 100’den sonraki turlar, üçer haftalık periyotlarla gerçekleşecek ve yarışmacı sayısı önce 50 daha sonra da 20 kişi olarak belirlenerek final turuna geçilecektir.

Haberin Devamı

İlk 100 yarışmacı belirlendikten sonra, güzeller İstanbul’a gelecekler; internet sitesinde yayınlanmak üzere fotoğraf ve video çekimleri yapılacak; final turunda, finale kalan güzellerle İstanbul’un güzellikleri buluşacaktır; İstanbul’da tarihi ve turistik geziler, alışveriş turları, kahvaltı, yemek ve eğlenceler düzenlenecektir…

Big Time Technology Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kalman, dereceye giren ilk 3 yarışmacıya verilecek ödülleri açıkladı: Kalman, “Başta para ödülü olmak üzere, mücevher, eğitim, tatil, sağlık sigortası gibi birbirinden ünlü markalardan ödüller verilecektir. Para ödülü, yarışma 1.sine 30.000, 2.sine 20.000, 3.süne 10.000 TL olacaktır” dedi.

Ayrıca sosyal sorumluluk bilinci ile yarışmadan elde edilecek gelirlerden, oy veren kişiler adına, Mehmetçik Vakfı, Çocuk Esirgeme Kurumu ve TEMA Vakfı’na bağış yapılacağı belirtildi.