Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Meclisi'nden Mehmetçiğe asker selamı

Türkoğlu Belediye Meclisi'nden Mehmetçiğe asker selamı

Paylaş
Türkoğlu Belediye Meclisi'nden Mehmetçiğe asker selamı

Türkoğlu Belediye Meclisi'nden Mehmetçiğe asker selamı

Ömer KOÇ/TÜRKOĞLU(Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Türkoğlu Belediye Meclisi, Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe desteklerini açıklamak için olağanüstü toplanıp hep birlikte asker selamı verdi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, meclisi olağanüstü topladı. Okumuş ve toplantıya katılan meclis üyeleri, Barış Pınarı Harekatı'na katılan askerin yanında olduklarını söyledi. Daha sonra meclis üyeleri asker selamı verdi.

'Gün, birlik olma günüdür, ayrışma günü değildir' diyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, tüm Türkiye'nin dualarıyla Mehmetçiğin yanında olduğunu söyledi. Okumuş, "Ölümden korkmayan bir milletiz, Bizler davullarla zurnalarla askere giden, savaşa giden bir milletiz. Bu harekatla birlikte ülkemiz çok güzel günlerle bizleri bekliyor. Bölgenin tarihi, toplumsal ve kültürel değerlerine sahip çıkan Türkiye, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekâtlarında olduğu gibi Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde de yeni bir iklimin oluşumunu sağlayacaktır. Türkoğlu Belediyemizin 25 meclis üyemizle birlikte Barış Pınarı Harekatına tam desteğimizi veriyoruz. Başta oradaki şehit olan kardeşlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık, afiyet ve uzun ömürler diliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı