Ankara Türkşeker '2021 Fabrikalar Buluşması'nı gerçekleştirdi

Türkşeker '2021 Fabrikalar Buluşması'nı gerçekleştirdi

Paylaş
Türkşeker '2021 Fabrikalar Buluşması'nı gerçekleştirdi

Türkşeker '2021 Fabrikalar Buluşması'nı gerçekleştirdi

ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Şeker Fabrikaları A.Ş. (TÜRKŞEKER) 2020/2021 üretim dönemi değerlendirme ve 2021/2022 üretim dönemi hazırlık toplantısını gerçekleştirdi.
'Yeni Dönem, Yeni yaklaşımlar' mottosuyla gerçekleştirilen ve iki gün süren toplantının ilk gününde 2020/2021 üretim döneminin raporları ve yeni üretim döneminin stratejileri ile ilgili istişareler yapıldı. Ardından ise 'swot analiz' çalıştayı düzenlendi. Türkşeker Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Mücahit Alkan, 'Neler Yaptık? Neler Yapacağız?' başlıklı sunum yaptı. Yapılan sunumda Cumhurbaşkanı Rceep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yılında verdiği pancar fiyatı ile pancar ve şeker üretiminin rekor seviyede arttığı ve 2020/2021 üretim döneminde şeker sanayinin 435 bin ton ihraç amaçlı şeker ürettiği dile getirildi. Toplantının ikinci gününde ise Türkşeker'e bağlı şeker fabrikalarının röntgeni çekildi. Heyecan, azim ve ekip ruhunun üst düzeyde olduğu toplantıda fabrika müdürleri, fabrikaların performans kriterlerine ilişkin sunumlar gerçekleştirdi.
MALATYA ŞEKER FABRİKASI ZİRVEDE
Programın sonunda 2020/2021 üretim döneminde dereceye giren fabrikalara ödül verildi. Performans değerlendirme kriterlerine göre Eskişehir Şeker Fabrikası dördüncülük, Erçiş Şeker Fabrikası üçüncülük, Ereğli Şeker Fabrikası ikincilik, Malatya Şeker Fabrikası ise birincilik ödülü aldı. Program sonunda ayrıca Yozgat Şeker Fabrikası'nın 20 yıllık hayali olan akışkan kazanının yapılması, çevre düzenlemesi, kurumsal kimlik çalışmalarına gösterdiği uyum ve sunduğu katkılardan dolayı Yozgat Şeker Fabrikası Müdürü Bedirhan Aka ile Türkşeker'in Ankara Şeker Fabrikası yerleşkesinde kurduğu topraksız seranın yapım sürecindeki katkılarından dolayı Ankara Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Uslu'ya teşekkür belgesi verildi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.

Haberin Devamı