Kemer TÜRSAB Kemer İl Alan Temsilcisi Mehmet Akbaba oldu

TÜRSAB Kemer İl Alan Temsilcisi Mehmet Akbaba oldu

Paylaş
TÜRSAB Kemer İl Alan Temsilcisi Mehmet Akbaba oldu

TÜRSAB Kemer İl Alan Temsilcisi Mehmet Akbaba oldu

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu Bölgesi dahilinde Kemer İl Alan Temsilcisi olarak Mehmet Akbaba'yı atadı.
TÜRSAB tarafından 2018 yılında Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu oluşturulmasının ardından, bu yılda Antalya'da ilk defa Kemer İl Alan Temsilciliği kuruldu. Finike ve Kemer İlçelerini kapsayan Kemer İl Alan Temsilciliği'ne Mehmet Akbaba getirildi. TÜRSAB Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin'in listesinden bölge temsil kurulunda da yer alan Mehmet Akbaba, Perçin'in sağlık sorunları dolayısıyla başkan vekilliği görevini de yürütüyor.
Kemer İl Alan Temsilciliği görevine getirilen Mehmet Akbaba, "Bölgemizin büyük ve geniş olması, birçok acentenin bulunması ve TÜRSAB'ın yaptığı faaliyetlerle ilgili olarak Kemer'in mahrum kalmaması açısından Kemer'de bir temsilcilik olmasının gerektiğini Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu olarak uygun görüldü. Genel merkeze müracaat edildi. Genel merkezin oluru ile ben de Kemer İl Alan Temsilcisi olarak seçildim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı