Mardin Tutaşı, en başarılı belediye başkanları arasında seçildi

Tutaşı, en başarılı belediye başkanları arasında seçildi

Paylaş
Tutaşı, en başarılı belediye başkanları arasında seçildi

Tutaşı, en başarılı belediye başkanları arasında seçildi

Selim KAYA/MARDİN, (DHA)- MARDİN'in Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yapılan son ankette yüzde 56,2 oranıyla en başarılı ilçe belediye başkanları arasında seçildi.
ORC Araştırma Şirketi tarafından Türkiye genelinde 30 büyükşehirde yapılan 'Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nın anket sonuçları açıklandı. 27 bin kişiyle yapılan yüz yüze görüşmenin araştırma sonucunda Artuklu Belediye Başkanı AK Parti'li Abdulkadir Tutaşı, yüzde 56,2 oranla en başarılı ilk 4 belediye başkanı arasında seçildi.
VATANDAŞ YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ GÖRÜYOR
Yapılan anket sonuçlarını değerlendiren Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, yaptıkları hizmete karşılık en iyi başkan olarak gördüldüğünü söyledi. Tutaşı, "Vatandaşın nezdinde hiçbir şey kaybolmaz. Vatandaş yaptığımız hizmetleri görüyor. Vatandaşımıza hizmet için sokaklardayız. Mesaiye sabah 07.00'de başlıyorum. Öyle olmazsa personele de motivasyon sağlanmaz. Hep birlikte işe koyulursak Allah da yardımcı olur, işler daha da güzele gider. Şu anda yaşanılabilir bir Artuklu var etmeye çalışıyoruz. Kaybolmuş yıllar var. Bunların telafisi için elimizden geleni yapacağız. Bir an evvel bu işleri bitirmeye çalışıyoruz" dedi.
Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal, Başkan Tutaşı'nın çalışmalarında memnun olduklarını ifade ederek, "Personellerinden önce işinin başına gittiğini görüyor ve buna şahit oluyoruz. Yaptığı hizmetler de ortada. Bizim mahallede şimdiye kadar bir park bile yoktu. Başkan mahallemize güzel bir park yaptı. Geldiğinden beri çok güzel işler çıkarttı. Çıkartmaya da devam ediyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı