Mardin Tutaşı: Vatandaşımıza hizmet için sokaklardayız

Tutaşı: Vatandaşımıza hizmet için sokaklardayız

Paylaş
Tutaşı: Vatandaşımıza hizmet için sokaklardayız

Tutaşı: Vatandaşımıza hizmet için sokaklardayız

Selim KAYA/MARDİN, (DHA)- ORC Araştırma Şirketi tarafından Türkiye genelinde 30 büyükşehirde yapılan 'Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nın anket sonuçlarında yüzde 56,2 oranla en başarılı ilk 4 belediye başkanı arasında seçilen Mardin'in Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, "Vatandaşın nezdinde hiçbir şey kaybolmaz onlar yaptığımız hizmetleri görüyor. Vatandaşımıza hizmet için sokaklardayız" dedi.
ORC Araştırma Şirketi'nin 'Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nın sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde 30 büyükşehirde yapılan anket çalışmasında Artuklu Belediye Başkanı AK Parti'li Abdulkadir Tutaşı, yüzde 56,2 oranla en başarılı ilk 4 belediye başkanı arasında seçildi.
En başarılı belediye başkanları arasında seçilen Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, seçildiği günden bu yana vatandaşın sorunlarını çözmek için mesai yaptığını söyledi. Başkan Tutaşı, "Bizi en iyi belediye başkanları arasında görenlere teşekkürlerimi iletiyorum. Belediye başkanlığı yaptığım ilk günden beri vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek için çalışma yürüttüm. Vatandaşın nezdinde hiçbir şey kaybolmaz, onlar yaptığımız hizmetleri görüyor. Vatandaşımıza hizmet için sokaklardayız. Mesaiye sabah 07.00'de başlıyorum. Öyle olmazsa personele de motivasyon sağlanmaz. Hep birlikte işe koyulursak Allah da yardımcı olur, işler daha da güzele gider. Şu anda yaşanılabilir bir Artuklu var etmeye çalışıyoruz. Kaybolmuş yıllar var. Bunların telafisi için elimizden geleni yapacağız. Bir an evvel bu işleri bitirmeye çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı