Magazin Tutsak dizisi konu analizi ve oyuncu kadrosu! Tutsak dizisindeki Elif (Gülper Özdemir) aslında kimdir?

Tutsak dizisi konu analizi ve oyuncu kadrosu! Tutsak dizisindeki Elif (Gülper Özdemir) aslında kimdir?

Paylaş
Tutsak dizisi konu analizi ve oyuncu kadrosu! Tutsak dizisindeki Elif (Gülper Özdemir) aslında kimdir?

Tutsak dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Elif rolünü canlandıran Gülper Özdemir kimdir? İşte Tutsak dizisi detayları...

Tutsak dizisi için geri sayım başladı. Milyonlarca kişi Tusak dizisinin hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. Biz de sizin için hem bu soruların cevaplarını hem de Tutsak dizisi başrol oyuncuları ve dizinin konusunu derledik. İşte Tutsak dizisi ile ilgili tüm detaylar…


TUTSAK BU AKŞAM BAŞLIYOR


Büyük bir merakla Pamir Pekin ve Gülser Özdemir’in başrollerini paylaşacağı Tutsak dizisi, Kanal D ile ekranlara gelecek. İlk bölüm fragmanı yayınlanan ve konusu da açıklanan Tutsak dizisinin ilk bölümü bu akşam (19 Eylül)’de yayınlanacak.


TUTSAK DİZİSİNİN KONUSU


Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesinin ölümüyle amcası tarafından kendisinden 30 yaş büyük bir adamla zorla evlendirilmiştir. Elif, kocası Sadullah'ın tehdidi altında evden dışarı bile çıkamadığı bir “tutsak” hayatı yaşamaktadır. Gürhan Ailesi'nin karanlık sırlarını kullanarak aileye şantaj yapan Sadullah'ın ortadan kaybolmasıyla, Elif tamamen yabancı olduğu bir dünyada yapayalnız kalır.

Gürhan Ailesi'nin yanında şoförlük yapan Bahadır'ın ona uzattığı yardım eli, Elif'in bilinmezliklerle dolu bir dünyaya adım atmasına neden olur. Ailenin ihtişamlı konağında çalışmaya başlayan Elif, çevresini saran sırlarla ve bu sırları korumak için her şeyi yapabilecek aile üyeleri ve çalışanlarla karşı karşıyadır. Ailenin büyük oğlu Kenan'ın ona karşı ilgisi ve ilk günden beri ona yardım eden Bahadır'ın onu koruma çabası bütün okların Elif'e dönmesine yol açar.

Elif, “Tutsak”lıktan kurtulabilmek için, bu tekinsiz dünyada ayakları üzerinde durması gerektiğini kısa zamanda fark edecektir. Ancak aşkın, sadakatin, güvenin pamuk ipliğine bağlı olduğu bu yolculukta, Elif her adımına dikkat etmek zorundadır.

İŞTE TUTSAK 1. BÖLÜM FRAGMANI




TUTSAK DİZİSİ OYUNCU KADROSU




Pamir Pekin (Kenan):

31 Mayıs 1979 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümünden mezun olmuştur. Parmaklıklar Ardında, Lale Devri, Güzel Çirkin, Muhteşem Yüzyıl, Gönül İşleri ve son olarak İlişki Durumu Karışık dizilerinde rol almıştır.



Gülper Özdemir (Elif):

1990 İstanbul doğumlu güzel oyuncu 1.76 boyunda ve 57 kilodadır. Akrep burcu olan oyuncunun gözleri kahverengidir. ABD Truman State Universty’de üniversite eğitimini tamamlamıştır. Fahriye Evcen’e benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Özdemir Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Simge karakterine hayat vermiştir.



Caner Şahin (Bahadır):

Kadir karakteri Kemal ve Nilgün’ün tek oğludur. Kemal oğlu için ne kadar çabalamaya çalışsa da Kadir’in gençliği baba yoksunluğu ile geçer. Kadir’in hayatını Mert İpekçi yaşamıştır. Kadir Mert’in kendisinden çaldığına inandığı her şeyi geri almaya ant içer.



Ayda Aksel (Leman):

31 Ekim 1962 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Akrep burcu olan oyuncu Zengin Kız Fakir Oğlan, Behzat Ç, Poyraz Karayel ve Kördüğüm gibi dizilerde rol almıştır.



Seray Gözler (Sevim):

27 Eylül 1971 Adana doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Süper Baba dizisinde Şule karakteri ile tanınmıştır. Son olarak Hayat Şarkısı dizisinde Süheyla karakterine hayat vermiştir.



Mustafa Uzunyılmaz (Sadullah):

2 Haziran 1960 Trabzon doğumlu oyuncu İstanbul Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Geniş Aile dizisindeki rolüyle tanınmaktadır. Böyle Bitmesin, İncir Receli, Patron Mutlu Son İstiyor, Zaman Makinesi 1973, Bir Varmış Bir Yokmuş ve Geniş Aile Yapıştır gibi projelerde yer almıştır.

Haberin Devamı