Antalya Tütüncü, minik Ecrin'i sınıfında ziyaret etti

Tütüncü, minik Ecrin'i sınıfında ziyaret etti

Paylaş
Tütüncü, minik Ecrin'i sınıfında ziyaret etti

Tütüncü, minik Ecrin'i sınıfında ziyaret etti

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Sınıfımı ziyaret eder misin' davetini yerine getirerek, ilkokul birinci sınıf öğrencisi Ecrin Duran'ı mutlu etti. Ecrin mutluluğunu, “Hakan Abi, senin güzel kalbin olduğu için seni çok seviyoruz. Sen, bizlerin umudusun" sözleriyle dile getirdi.
Başkan Hakan Tütüncü, Yeni Mahalle İlkokulu 1-C sınıfı öğrencisi Ecrin Duran'a, verdiği davet sözü tuttu. Minik Ecrin, geçtiğimiz günlerde DokumaPark'taki Ramazan etkinliği alanında karşılaştığı Tütüncü'ye, “Başkanım bir gün sınıfıma gelir misin" diyerek Yeni Mahalle İlkokulu'na davet etmişti. Ecrin'e ziyaret sözü veren Tütüncü de, Ramazan Bayramı tatilinden sonra sözünün gereğini yaptı.
ZİYARETİYLE ÇOCUKLARI MUTLU ETTİ
Başkan Tütüncü, Ecrin Duran'ın okuduğu 1-C sınıfını ziyaret etti. Büyük mutluluk yaşayan Ecrin ve arkadaşları, Tütüncü'ye çiçekle teşekkür ettiler. Ecrin, sevgisini anlattığı resimlerin ve 'Hakan Abi, senin güzel kalbin olduğu için seni çok seviyoruz. Sen, bizlerin umudusun' yazılı notun olduğu kâğıdı da Tütüncü'ye verdi.
Başkan Tütüncü, Ecrin ve arkadaşlarına yaz tatilinde okumaları için doğruluğun, dürüstlüğün, sevginin, iyiliğin, yardımseverliğin ve vatan sevgisinin anlatıldığı çocuk kitapları hediye etti. Çocuklarla ve gençlerle vakit geçirmeyi çok sevdiğini belirten Tütüncü, ziyaretiyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
“Minik dostlarımdan Ecrin, beni sınıfına davet etmişti. Ecrin ve arkadaşlarına misafir oldum. Yoğun bir mesai günümdü. O yoğunluğu rağmen yaklaşık yarım saat birinci sınıfta okuyan çocuklarla sohbet ettim. Ziyaretimde Ecrin ve arkadaşlarına çok güzel yaz tatili fikirleri verdim. Belediye olarak biz de çocuklarımız için çok güzel yaz tatili programları hazırlardık. Ecrin ve sınıf arkadaşlarının ve bütün Kepezli öğrencilerimizin çok güzel bir yaz tatili olacak. Tüm öğrencilerimize iyi bir yaz tatili diliyorum."
Başkan Tütüncü, okulda eğitim gören özel çocukları da ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı