Antalya Tütüncü turizm öğrencileriyle buluştu

Tütüncü turizm öğrencileriyle buluştu

Paylaş
Tütüncü turizm öğrencileriyle buluştu

Tütüncü turizm öğrencileriyle buluştu

ANTALYA, (DHA) - BAŞKAN Hakan Tütüncü, turizm eğitimi alanında bir marka olan Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrencilerin, Antalya turizmine güç kattığını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin bir eğitim projesi olan 'Gençlik Buluşmaları' kapsamında Muratpaşa ilçesinde bulunan Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğrencileriyle bir araya geldi. Okul yönetimi tarafından karşılanan Başkan Tütüncü, ilk olarak yiyecek içecek hizmetleri servisi, mutfak, konaklama ve seyahat hizmetleri servisi ile kat hizmetleri eğitimlerinin verildiği atölyeleri gezdi. Tütüncü, gezi sırasında öğretmenlerin ve öğrencilerin ellerini tek tek sıkarak, hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin yaptığı yiyeceklerin tadına bakan Tütüncü, daha sonra öğrencilere hitap edeceği salona geçti. Burada Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine seslenen Tütüncü, 'Gençlik Buluşmaları' kapsamında her hafta ilçesinde bir okula gittiğini, davet üzerine de diğer ilçelerdeki liseleri de ziyaret ettiğinin altını çizdi.

ÖĞRENCİLER SORDU, TÜTÜNCÜ CEVAPLADI

Tütüncü, selamlama konuşmasının ardından "Belediye başkanı olarak karşınızdayım. Şehirle ilgili soracağınız sorunlarla ya da bir belediye başkanını görseydim şunu söylerdim dediğiniz konularla ilgili sorularınızı bekliyorum" diyerek, sözü solanda bulunan gençlere bıraktı. Öğrenciler de özellikle toplu ulaşımda yaşadıkları sıkıntılar, yağmur sonrası yollarda su birikmesi, sokaktaki başıboş köpekler gibi sorunları dile getirdi. Tütüncü de dile getirilen sorunlarını takipçisi olacağını söyledi.

Başkan Tütüncü, bir öğretmenin, israfın önlenmesi amacıyla çöp kutularının yanına bayat ekmekler için kutu konulması talebini elektronik posta yoluyla Kepez Belediyesine ilettiğini söylemesi üzerine şu açıklamayı yaptı:

“Öğretmenimizin bu e-postasını okudum. Okuduktan sonra bürokratlarıma bu konuda talimat verdim. Birçok alanda örnek geri dönüşüm projeleri yapıyoruz. Şimdi biyolojik atıklardan kedi köpek mamaları yapıyoruz. Bürokratlarıma, bayat ekmeklerin geri dönüşümüyle ilgili bir çalışma yapmalarıyla ilgili talimatımı verdim. Öğretmenimizin düşüncesi bize ulaştı ve o düşünce karşısında biz de bir proje geliştirdik. Öğretmenimizin bu fikri bize ışık oldu."

Başkan Tütüncü'nün ziyareti, öğle yemeği ikramı ve ziyaretin anısına pasta kesimiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı