Antalya Tütüncü'den Kepez'e 4'üncü kreş

Tütüncü'den Kepez'e 4'üncü kreş

Paylaş
Tütüncü'den Kepez'e 4'üncü kreş

Tütüncü'den Kepez'e 4'üncü kreş

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin çalışan annelere ve okul öncesi eğitime katkı sağlamaya yönelik bir hizmeti olan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri'nin dördüncüsü Erenköy Mahallesi'nde törenle açıldı.

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında çocuklara yeni bir eğitim yuvası armağan etti. Çalışan annelere ve okul öncesi eğitime katkı sağlamaya yönelik bir hizmet olan Nasreddin Hoca Kreşi'nin dördüncü şubesi, Erenköy Mahallesi'ne kazandırıldı.

Ahmet Vefik Paşa Caddesi'ndeki kreşin açılışına Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları dikkate alınarak düzenlenen açılış töreninde konuşan Erenköy Mahalle Muhtarı Ömer Akgün, bölgenin kreş eksiği olduğunu ve bunu da Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün mahalleye kazandırdığını söyledi.

Nasreddin Hoca Kreşlerinin dördüncü şubesini, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açmak için söz verdiklerini, ancak pandemi kısıtlamaları nedeniyle devam eden ilk mesai gününde bu açılışı gerçekleştirdikleri belirten Başkan Tütüncü ise “Bu hatıramız, bu armağanımız hem mahallemize, hem de çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı