Gündem Tuvaletini yapmak isteyen kız uçuruma düştü

Tuvaletini yapmak isteyen kız uçuruma düştü

Paylaş
Tuvaletini yapmak isteyen kız uçuruma düştü

İnebolu-Abana yolunda tuvalet ihtiyacını gidermek için araçtan inen kız uçuruma yuvarlandı

Kastamonu'nun İnebolu - Abana ilçeleri yolunda tuvalet ihtiyacı için otomobilden inen 18 yaşındaki S.U., yol kenarına doğru yürürken karanlıkta fark edemeyerek 30 metrelik uçuruma düştü.

Haberin Devamı

Dün gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, 3 arkadaşıyla İnebolu’dan otomobille Abana yönüne giden S.U., Üçevler Köyü mevkiinde tuvalet ihtiyacını gidermek için araçtan indi.

KARANLIKTA UÇURUMU FARK ETMEDİ

Deniz tarafına doğru yürüyen S.U., etrafın karanlık olması nedeniyle 30 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Genç kızın çığlığı üzerine yardıma koşan arkadaşları uçurumun dik olması nedeniyle aşağıya inemedi.

Olayın haber verilmesinden sonra Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri devreye girdi. Bir balıkçı teknesiyle olay yerine ulaşan ekipler, uzun arayışların ardından genç kızı deniz kenarında yaralı halde buldu.

YARALI BULUNDU AMA BİLİNCİ KAPALI

Yaklaşık 1.5 saat süren operasyonla kurtarılan S.U., olay yerinde bekleyen ambulansla İnebolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bilinci kapalı olan ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen S.U., daha sonra Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Fethican YILDIRIM/İNEBOLU(Kastamonu), (DHA)

Haberin Devamı