Magazin Tuvana Türkay kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Tuvana Türkay kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Tuvana Türkay kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Tuvana Türkay ismi zaman zaman gündeme geliyor. Son olarak Erol Köse'nin Tuvana Türkay ile Mustafa Ceceli'nin görüntülerini yayınlayacağını açıklamasıyla oyuncu Tuvana Türkay tekrar gündeme oturdu. Hakkındaki bilgiler de merak edilmeye başlandı.

Alper Potuk ile ayrıldıktan sonra gündeme oturan Tuvana Türkay, Mustafa Ceceli'yle olan samimi görüntü iddiası üzerine tekrar bir anda gündeme oturdu. Oyuncu hakkındaki bilgiler de bu gelişme sonrası araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

3 Ekim 1990 doğumlu olan Tuvana Türkay İstanbul, Üsküdar’da Bulgaristan göçmeni ve Rizeli bir annesinin kızı olarak dünyaya gelmiştir. İstanbul Koleji’nden mezun olan Tuvana Türkay eğitimine Beykent üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde devam etti.

Kamera karşısına erken yaşta geçen Tuvana Türkay ilk kez 9 yaşında reklam filmlerinde oynamaya başladı. Oyunculuk, şan ve diksiyon dersleri alan Tuvana Türkay, 2014 yılında Kara Para aşk dizisinde rol aldı ve son olarak 2015 tarihli Güvenrin Uçuverdi filminde oynadı. Tuvana Türkay bunların dışında Eksik Sayfalar, Esir Sultan, Yer Gök Aşk, Nakş-ı Dil Sultan, Ayrılık, Cumhur Cemaat yapımlarında yer aldı.