Spor Tüyap dünya şampiyonlarını ağırladı

Tüyap dünya şampiyonlarını ağırladı

Paylaş
Tüyap dünya şampiyonlarını ağırladı

Dünyaca ünlü fitness fenomenleri ve şampiyon sporcular muhteşem şovlarıyla önceki gün Tüyap Spor ve Aktif Yaşam Fuarı Hardline standında spor severlerle buluştu

Türkiye’de 2003’ten bu yana önemli spor organizasyonlarına destek veren ve Dünya Şampiyonu sporcuları hiçbir alanda yalnız bırakmayan Hardline ailesi ana sponsoru olduğu, Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından düzenlenen, Hardline 2016 Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmeleri önceki gün düzenlendi.

Haberin Devamı

4 Mayıs 2016'da İspanya'nın SantaSusanna şehrinde gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonası'nda yer almak için ter döken sporcular Tüyap'ta podyuma çıktı.

Türkiye'nin en iyilerinin belli olduğu şampiyona aynı zamanda dünyaca ünlü fitnessstarlarını ağırladı. Dünyanın en popüler fitness idollerinin çıktığı ve başkanlığını 90lı yılların fenomen şampiyonu ünlü Mr.Olympia sporcusu Paul Dillet'in yaptığı WBFF ( World BeautyFitnessandFashionInc.) Şampiyonları İstanbul'daki organizasyonu Hardline işbirliği ile takip etti. Paul Dilletfiness severler tarafından büyük ilgi gördü.

İnstagramda ve diğer sosyal medyalarda fenomen olan AndreiaBrazier, Williams Falade, WoleAdesemoye, AmrHussein, Kitti Savai ve Julia Stecher Türkiye Şampiyonası'nı yakından takip ederken aynı zamanda fuar ziyaretçileri ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini Hardline yönetim kurulu başkanı KemalTaşhan taktim etti.