Tuzla Tuzla’da toplu taşıma araçları dezenfekte ediliyor

Tuzla’da toplu taşıma araçları dezenfekte ediliyor

Paylaş
Tuzla’da toplu taşıma araçları dezenfekte ediliyor

Tuzla’da toplu taşıma araçları dezenfekte ediliyor

İSTANBUL, (DHA) - Tuzla’da, ilçe sınırları içerisinde ve çevre ilçeler ile ulaşımı sağlayan minibüsler ile taksiler dezenfekte ediliyor. Dezenfekte edilmeyen araçların yolcu almasının önüne geçiliyor.

Tuzla’da Koronavirüs ve benzeri salgın hastalıklara karşı toplu taşıma araçlarındaki riski azaltmaya yönelik çalışmalar hızla devam ediyor. Her gün binlerce insanın kullandığı minibüs, otobüs ve taksiler, Tuzla Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından düzenli olarak, özel sıvılar kullanılarak dezenfekte ediliyor. Ekipler özellikle yolcuların oturduğu koltukları, tutamaçları, kapı kollarını, camları ve bagaj düğmeleri gibi yüzeyleri temizleyerek insanların bir nebzede olsa güvenli seyahat etmelerini sağlıyor. Ayrıca taksi durakları ve şoförlerinin beklediği kapalı alanlar da bu kapsamda dezenfekte ediliyor.

“VATANDAŞLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ”

Dolmuş ve minibüsleri dezenfekte eden Abdi Bedir, “Dolmuş ve taksileri düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Özel makineler ile dumanlama sistemi ile yapılıyor. Kullandığımız ilaçlar, özenle seçilen bir dezenfekte makinedir. Koronavirüs salgınına karşı etkin bir ilaçtır. Bu kapsamda vatandaşımızın sağlığını önemsiyoruz ve elimizden gelenleri yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı