Yaşam Twitch üzerinde oyun oynarken Swat ekibi evi bastı!

Twitch üzerinde oyun oynarken Swat ekibi evi bastı!

Paylaş
Twitch üzerinde oyun oynarken Swat ekibi evi bastı!

Twitch, çok önemli bir yayın platformu haline geliyor ve aynı YouTube’da olduğu gibi, bu kanalda çok popüler olan oyuncular da seyirci kazandıkça, milyon dolarlık yıllık reklam gelirlerine ulaşmanın yolunu açıyor

Gözünü para bürümüş olan video oyuncuları şimdi Twitch kanalı üzerinde ilgiyi kendi üzerlerine çekmek için akıl almaz yöntemler uygulamaya başladılar. Birkaç gün önce, bir Twitch yayıncısı, canlı yayında oyun oynarken silahlı ve donanımlı iki Swat polisinin eve girdiği ve oyuncuyu yere yıkıp kelepçeleyerek götürdüğü görüntülere yansımıştı. O günden beri, seyircileri oyuncunun akıbetini merak edip oyuncunun kanalını ziyaret ederken, gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kısa bir araştırma yapan meraklı seyirciler, Twitch kullanıcının sahte bir tutuklama sahnesi organize ederek ilgiyi üzerine toplamak için plan yaptığını ortaya çıkardı. Bölgedeki Swat ekibinin böyle bir tutuklama yapmadığını, poliste bu kişiye dair bir kayıt bulunmadığını ortaya çıkaran meraklı izleyiciler konuyu Twitch yönetmine iletince, Twitch yayıncının kanalını engelleyip kapattı.

Böylece kısa yoldan milyon dolarlık reklam gelirlerine ulaşmayı hayal eden uyanık video oyuncusu, elindeki seyircilerden da oldu. Olayın videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.