Yaşam Twitter savaşı mahkemelik oldu

Twitter savaşı mahkemelik oldu

Paylaş
Twitter savaşı mahkemelik oldu

Geçtiğimiz günlerde Polat Towers'ta çıkan yangının ardından Ece Erken ile gazeteci Cüneyt Özdemir arasında Twitter'da başlayan kavga mahkemeye taşındı

Olay şöyle gelişti:
Polat Towers'ta evi bulunan Erken, Twitter'da evinin zarar görmediğini yazdı.
Bunun üzerine Özdemir de yine Twitter'da şu cümleleri kullandı: "Ece Erken, 'İstanbul depremde yıkılırken Polat Towers'taki evinden seyredeceğini' söylemişti. Polat Towers yandı, İstanbul seyretti!"

Haberin Devamı

OLAY BÖYLE BAŞLADI

Yalancı!

Özdemir'in bu sözlerine çok sinirlenen Erken, ünlü gazeteciye şu sözlerle öfke saçtı: "O sözler bana ait değil, o haber mahkemelik. Haberi yapan da özür diledi, hatta işten atıldı. Lafını bil! Senin gerçekten tedaviye ihtiyacın var"
Erken'e Özdemir'in yanıtı sert oldu. Özdemir, Dipnot.tv'de 'Kızım bak git' başlığıyla kaleme aldığı yazıda, Erken'i yalancılıkla suçladı. Özdemir, araştırdığını ve Erken'in iddia ettiği gibi haberi yapan Yasemin Candemir'in ünlü sunucudan özür dilemediğini, haberi veren Tempo dergisinde de tekzip yazısı yayınlanmadığını yazdı.
"Bu işin arkasını bırakmayacağım" diyen Ece Erken ise avukatı Ömer Durak aracılığıyla Cüneyt Özdemir'e hakaret davası açtı. Erken, yalan beyanat vermek ve iftira atmak suçundan gazeteci Yasemin Candemir'e de dava açtı.

Haberin Devamı

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN ECE ERKEN'E 'KIZIM BAK GİT'

Kamuoyuna duyurdu

"Polat Towers'taki yangının ardından Cüneyt Özdemir'in müvekkilim Ece Erken'i hedef göstermesi sakıncalı bir tutum olup tümü ile toplum huzurunu bozmaya yöneliktir. Bu tutum, direkt olarak müvekkilimizin kişiliğine saldırı teşkil etmektedir. Özdemir'in tutumu, Yasemin Candemir tarafından da desteklenmektedir. Ece Erken'in tüm çabaları bu çirkin saldırıları durdurmaya yetmemiştir. Bundan sonraki süreçte ilgili kişiler hakkında her türlü hukuki yola başvuracağımızı bildiririz." Ece Erken vekili Av. Muammer Menekşe

SABAH