Dünya Twitter'da 'Yıldız Savaşları'

Twitter'da 'Yıldız Savaşları'

Paylaş
Twitter'da 'Yıldız Savaşları'

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter zaman zaman ilginç atışmalara sahne oluyor. Hollywood ünlülerinden devlet başkanlarına kadar herkesin kullandığı bu platformda birçok kişinin kavgasına denk gelmek mümkün. Bu çok ilgi çeken atışmalardan biri de dün yaşandı ve birdenbire dünya gündemine girmeyi başardı...

ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka, Twitter’dan 3 yaşındaki oğlu Theodore’un ‘Yıldız Savaşları’ serisindeki Fırtına Askerleri kılığına girmiş fotoğrafını paylaştı.

Haberin Devamı

Altına da filmdeki ‘güç felsefesi’nden esinlenerek “Güç (İngilizce: Force) bizim ailede yoğun” yazdı.

‘Yıldız Savaşları’ serisinde Luke Skywalker’ı canlandıran Mark Hamill ise bu tweete “Yolsuzluk (İngilizce: Fraud) kelimesini yanlış yazmışsın” diye yanıt vererek ‘yolsuzluğun’ Trump Ailesi’nde yoğun olduğunu öne sürdü.

Mark Hamill'in bu tweet'i hem Yıldız Savaşları serisinin hayranları hem de Trump karşıtları tarafından çok beğenilince binlerce RT ve beğeni aldı.

Daha sonra bir Mark Hamill hayranı oyuncunun biraz sert davrandığına karar vermiş olacak ki 'Ailesini boşver, bu çocuk bir harika' diyerek Fırtına Askeri kostümü giyen çocuğu kast edince Mark Hamill'in yüreği yumuşadı ve 'Katılıyorum' diyerek bir tweet daha attı. Bu tweet'i de binlerce beğeni alan Mark Hamill böylelikle sadece hayranlarının değil herkesin kalbini kazanmayı başardı...

Haberin Devamı