Spor Tyson Fury - Deontay Wilder maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Tyson Fury - Deontay Wilder maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Paylaş
Tyson Fury - Deontay Wilder maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Tüm dünyanın gözü bu maçta... Amerikalı şampiyon Wilder, eski dünya şampiyonu İrlandalı Tyson Fury ile boks maçına çıkıyor. Tanıtımda bile gerilimin had safhaya çıktığı mücadele öncesi karşılaşmayı kaçırmak istemeyenler, "Tyson Fury - Deontay Wilder maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?" sorusunu soruyor

"Tyson Fury - Deontay Wilder maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?" Boks maçlarına ilgi duyanlar, bu heyecanlı karşılaşmayı bekliyor ve bu soruya yanıt arıyor. Wilder ünvanını korumak Fury de unvanları almak için mücadele edecek. Önceki gün ringden önce tanıtımda bir araya gelen ikili bir hayli gerildi. Bu da maçın ne denli heyecanlı geçeceğinin bir göstergesiydi. Peki, Tyson Fury - Deontay Wilder maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

TYSON FURY - WILDER MAÇI NE ZAMAN?

Tyson Fury ve Deontay Wilder boks maçı 2 Aralık Pazar günü TSİ 07.00'de başlayacak. Mücadeleyi DMAX kanalı canlı yayınlanacak.

FURY: ONU NAKAVT EDECEĞİM

Kariyerinin en büyük maçına çıkacağını belirten 30 yaşındaki Fury, "Bu sözlerimi bir kenara yazın, onu nakavt edeceğim. Wilder sert bir adam değil, sadece rol yapıyor. Antrenman ve hazırlık sürecini sakatlık olmadan atlattım. Şu ana kadar her şey harika gitti. Maçta stratejimi ringe yansıtarak kazanacağım" ifadelerini kullandı.

WILDER: FURYY'İ YENECEĞİM

Beklediği anın geldiğini vurgulayan 33 yaşındaki Wilder ise "Şimdi benim zamanım. Fury'nin devri, Klitschko'yu yendiğinde kapandı. Sabırla bekledim ve benim zamanım geldi. Tyson Fury'yi nakavt edeceğim. Gerçek bir boksör olmadığımı söylüyorlar. Aynı şeyi Bermane Stiverne'i yendiğimde de söylemişlerdi. Fury'yi yeneceğim ve kimin daha iyi olduğunu herkese göstereceğim" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

İki boksör, basın toplantısının ardından her unvan maçı öncesinde olduğu gibi ayağa kalkıp karşılıklı durarak birbirlerine meydan okudu.