Gündem UBER aracına bu kez de silahlı saldırı!

UBER aracına bu kez de silahlı saldırı!

Paylaş
UBER aracına bu kez de silahlı saldırı!

UBER araçlarına yönelik saldırılara kurşunlama da eklendi. Akşam saatlerinde Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde yolcu almaya giden bir UBER aracına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu

Hürriyet'te yer alan habere göre, İstanbul Küçükçekmece'de akşam saatlerinde yolcu almaya giden bir UBER aracına silahlı saldırıda bulunuldu.

YOLCU OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ


4 kurşun isabet eden araçta, yolcu olmaması büyük bir şanstı. Kurşunlardan biri boş yolcu koltuğuna isabet etti. Saldırının ardından aracın sürücüsü Yunus Emre, büyük korku yaşadı.


ARACIYLA EMNİYETE GİTTİ


Aracıyla birlikte Küçükçekmece Emniyete Müdürlüğüne gelerek olayla ilgili polise bilgi verdi. Polis ekipleri emniyet otoparkına çekilen araçta inceleme yaptı.


SALDIRGANIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR


Olay yeri inceleme ekipleri ile asayiş ekipleri UBER sürücüsünün ifadesi doğrultusunda saldırının gerçekleştiği noktaya giderek saldırının failinin tespit edilebilmesi için çalışma başlattı.


DÜN GECE DE BIÇAKLA SALDIRMIŞLARDI


Dün gece Harbiye'de Uber ve müşterilerinin önünü kesen bir taksici bıçakla tehdit etti. Önce elindeki bıçakla araca yaklaşan saldırgan, camın kapalı olduğunu görünce aracın lastiklerine elindeki bıçağı saplamaya çalıştı. Bu anlar ise Uber aracındaki bir müşteri tarafından anbean kaydedildi.


Taksici dehşeti devam ediyor: Bıçakla Uber'e ve müşterisine saldırdı


Taksiciler, müşteri gibi Uber çağırıp şoförü dövdü