Yaşam Uçakta inanılmaz tesadüf!

Uçakta inanılmaz tesadüf!

Paylaş
Uçakta inanılmaz tesadüf!

Sosyal medya bugünlerde birbirine benzeyen insanların hikayeleriyle dolup taşıyor olsa da, bu iki adamın seyahat ettikleri uçakta birbirleriyle karşılaşmaları, tüm bu hikayeler arasında en ilginçlerden biri olabilir

İnternetteki ‘benzerimi bul’ sitelerine fotoğraflarını girip, dünyanın bir ucunda yaşayan benzerlerini bulan insanları duymaya alıştık. Benzerlikler genelde şaşırtıcı derece de olsa da, Neil Thomas Douglas isimli adamın deneyimi, bu benzerlik hikayelerinin arasından hem uçakta, hem de tesadüfen olmasıyla ayrılıyor.

Neil Thomas Douglas isimli adam, İrlanda uçuşundaki koltuğuna oturduğunda yanındaki adamın kendisine benzediğini fark etmemesi mümkün değildi. Gözardı edilemez benzerliğin farkına varan ikili birlikte selfie çektirmeyi ihmal etmedi. Çekilen fotoğrafın Douglas’ın eşinin bir arkadaşının Twitter’a koyması ise ikilinin bir anda sosyal medyada konuşulmasına sebep oldu.



Huffington Post’ta yer alan habere göre ikili uçuş sona erdikten sonra da bira içmek için bir bara gittiler. Fotoğrafı Twitter’a koyan kişi, ikilinin arasında kan bağı olmadığını doğruladı.

Haberin Devamı