Spor UEFA Kupası unutulmadı

UEFA Kupası unutulmadı

Paylaş
UEFA Kupası unutulmadı

Galatasaray Kulübü, UEFA Kupası'nın kazanılmasının 12. yıldönümü nedeniyle yemek organizasyonu düzenlerken, dönemin birçok futbolcu ve yöneticisi de etkinlikte yer aldı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı olarak düzenlenen yemekte, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst ile teknik direktör Fatih Terim’in de hazır bulundukları bildirildi.

UEFA Kupası’nın kaldırıldığı dönemin kulüp başkanı Faruk Süren ile yöneticisi Mehmet Cansun’la birlikte, dönemin yardımcı antrenörleri Bülent Ünder, Müfit Erkasap, futbolcu olarak elde edilen başarıya katkı sağlayan isimlerden Gheorghe Hagi, Bülent Korkmaz, Hakan Şükür, Ümit Davala, Saffet Akyüz, Vedat İnceefe, Arif Erdem, Suat Kaya, Okan Buruk, Ergün Pembe, Mehmet Bölükbaşı ve Kerem İnan da yemeğe gelen isimler arasında yer aldı.

Tesis bahçesinde hazırlanan özel masada hep birlikte yemek yenildiği aktarılırken, başkan Ünal Aysal’ın konuşmasında, yemeği planlayan Fatih Terim’e teşekkür ettiği, Faruk Süren’in ise, gelecek dönemlerde bu kupalara Şampiyonlar Ligi kupasının da eklenmesini umut ettiklerini dile getirdiği aktarıldı.

Yemeğin sonunda tüm katılımcılar birlikte fotoğraf çektirdiler.

Haberin Devamı