Magazin Ufak Tefek Cinayetler 18 bölüm (Ufak Tefek Cinayetler son bölüm)

Ufak Tefek Cinayetler 18 bölüm (Ufak Tefek Cinayetler son bölüm)

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 18 bölüm (Ufak Tefek Cinayetler son bölüm)

Ufak Tefek Cinayetler 18. bölümle ekrandaydı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümü izleyenler yine yoğun şekilde entrikaya maruz kaldı. Mehmet'e hamile olduğu yalanını atan Burcu'nun oyunu ortaya çıkacak mı? Oya ve Serhan arasındaki buzlar eriyecek mi? Detaylar haberimizde...

Star TV'nin sevilen dizisi salı gecelerine damgasını vurmaya devam ediyor. Ufak Tefek Cinayetler 18. bölümde Sarmaşık'ta savaş gittikçe kızışıyor.

Bir yanda Sarmaşık'a taşınmak için hamilelik yalanı atan Burcu ve ona destek veren Merve, bir yanda ise olanlara hala inanmak istemeyen Arzu ve onun yanında olan Oya.




Gökçe Bahadır makyajsız hali yayınlandı şaşkına çevirdi, işte görüntüsü


Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz kimdir? (Eski eşine bakın)

UFAK TEFEK CİNAYETLER 17. BÖLÜM


Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Pelin babası ile Oya ve Serhan'ı bir araya getirir. Serhan ile Oya'yı bir araya getirerek Merve'nin tahtından edeceğini düşünen Pelin'in tüm çabası bu yüzdendir. Oya ve Serhan hala inatlaşma peşindeyken Merve boş durmaz. Serhan'ın annesi ile buluşan Merve ondan taktik alır.

Serhan'ın vicdan yapacağı bir plan hazırlar. Kızı Mina'yı babanesine bırakan Merve, eve hırsız girmiş gibi yapar. Oysa evin camlarını kıran kendisinir. Merve'nin planı tutar. Pelin ve babası ile yemekte olan Serhan apar topar eve gider.
Perişan halde bulduğu Merve'yi teselli eder. Merve bu fırsatı kaçırmaz ve Serhan'dan bir daha gitmeyeceğine dair söz alır...

Haberin Devamı