Magazin Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm (Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm izle)

Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm (Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm izle)

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm (Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm izle)

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm ekrandaydı. Heyecanın her geçen gün arttığı dizide Burcu'dan kurtulmaya çalışan Mehmet kendisini nikah masasında buluyor... Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm izleme linki de haberimizde yer alıyor. Ufak Tefek Cinayetler 21. bölüm fragmanı da diziden hemen sonra yayınlandı. İşte detaylar

Ufak Tefek Cinayetler 20. bölümde Sarmaşık'ta olaylar gittikçe karıştı. Oya doğru davranmaya çalıştıysa da okların hedefi olmaktan kurtulamadı.


UFAK TEFEK CİNAYETLER 20. BÖLÜM


Burcu, Arzu, Merve ve Pelin Oya'ya bilendi. Yalanının ortaya çıkma korkusuyla harekete geçen Burcu, Mehmet'i yıldırım nikahı ile evlenmeye ikna etti. Düğün olaylı geçecekti. Herkesin kendince planları vardı. Mehmet ile Burcu'nun düğününe Arzu da gitmeye karar verdi. Düğündekiler şaşkınlığa uğradı. Burcu Arzu'nun geldiğini duyunca deliye döndü.



Bir yandan Arzu ve Pelin'in ortak planıyla kurtuldukları öğretmen Sarmaşık'a geri dönmüştü. Gizlice hem Merve'nin hem de Pelin'in evinin çevresinde hatta içindeydi

Oya Burcu'nun hamile olmadığını Mehmet'e bir türlü söyleyemeyince düğüne gelmek zorunda kaldı. Oya gerçeği söylemeyemeden düğün salonun buzhane odasına kilitlendi.


UFAK TEFEK CİNAYETLER 21. BÖLÜM FRAGMAN


Ufak Tefek Cinayetler 21. bölümde Burcu'nun Oya'yı buzdolabına Arzu'nun kilitlediğini iddia ettiği ortaya çıkıyor. Arzu Burcu'nun ne kadar tehlike olduğunu öğrenecek.



UFAK TEFEK CİNAYETLER 20. BÖLÜM İZLEME LİNKİ


Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm (Ufak Tefek Cinayetler 20. bölüm fragman)


Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm (Ufak Tefek Cinayetler son bölüm)

Haberin Devamı