Magazin Ufak Tefek Cinayetler 21. Bölüm fragmanı: Arzu ile Burcu...

Ufak Tefek Cinayetler 21. Bölüm fragmanı: Arzu ile Burcu...

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 21. Bölüm fragmanı: Arzu ile Burcu...

Ufak Tefek Cinayetler 20. bölümün yayınlanmasının hemen ardından 21. bölüm fragmanı ön izlemesi geldi. Arzu Burcu'yu takip edip yüz yüze geliyorlar. Burcu  Arzu'nun Oya'yı buzluğa kapattığını ve herkesin ondan şüphelendiğini söyleyince Arzu deliye döndü. Daha sonra Burcu Oya'yı kendisinin kapattığını ağzından kaçırınca Burcu bayılıyor ve merdivenlerden düşüyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler 21. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Ufak Tefek Cinayetler 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında izleyiciyi adeta şaşkına çeviren bir fragman yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında bile yürekler ağza geldi. Bildiğiniz üzere Ufak Tefek Cinayetler 20. bölümde Oya'ya büyük bir tuzak kurulmuştu. Oya bir buzluğa kilitlenmişti. Oya'nın elinde kalan tek şey ise onu kapatan kişinin bilekliği elindeydi. Diğer bir taraftan ise Pelin ve Merve'nin tedirgin bakışları Oya'yı onlar mı kapattı sorularını akıllara getirdi. Pelin ise Merve'ye tehditlerini sürdürüyordu. Silahlar çekildi, dört kadın birbirine saldırıyor. Artık işler ciddi, olan sonunda Oya'ya olacak. En delikanlıyı yiyecek bu Sarmaşık! İyiler ve haydutların çetin savaşı başladı artık. Üstelik bir de düğün var. Ne oluyorsa o düğünde oluyor. Gözleri artık kan bürüdü. Bu düğünün olmamasını isteyen kim? Olmasını isteyen kim? Ufak Tefek Cinayetlerin gerçek cinayetler haline gelmeye başladığı yeni bölümde herkes suçlu olabilir!

UFAK TEFEK CİNAYETLER 21. BÖLÜM FRAGMANI

Ufak Tefek Cinayetler 21. bölüm fragmanı yayınlandı. 21. bölüm fragmanında Burcu merdivenlerden yere düşüyor. Arzu'nun başı büyük belaya girecek gibi... Bakalım yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar..





SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

UFAK TEFEK CİNAYETLER 20. SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Burcu, Arzu, Merve ve Pelin Oya'ya bilendi. Yalanının ortaya çıkma korkusuyla harekete geçen Burcu, Mehmet'i yıldırım nikahı ile evlenmeye ikna etti. Düğün olaylı geçecekti. Herkesin kendince planları vardı. Mehmet ile Burcu'nun düğününe Arzu da gitmeye karar verdi. Düğündekiler şaşkınlığa uğradı. Burcu Arzu'nun geldiğini duyunca deliye döndü. Bir yandan Arzu ve Pelin'in ortak planıyla kurtuldukları öğretmen Sarmaşık'a geri dönmüştü. Gizlice hem Merve'nin hem de Pelin'in evinin çevresinde hatta içindeydi Oya Burcu'nun hamile olmadığını Mehmet'e bir türlü söyleyemeyince düğüne gelmek zorunda kaldı. Oya gerçeği söylemeyemeden düğün salonun buzhane odasına kilitlendi.

Haberin Devamı