Magazin Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yayınlandı!

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yayınlandı!

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Oya resmen sinir krizi geçiriyor. Merve'nin her hamlesi Oya'nın altını kazıyor.

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yayınlandı

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Oya resmen sinir krizi geçiriyor.


Star TV'nin Kadın dizisiyle salı günleri kıyasıya bir rekabet halinde olan yapımı Ufak Tefek Cinayetler'in 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Merve'nin çetrefilli işleri yavaş yavaş işe yarıyor. Kurnazlık yapan Merve, Serhen ve Oya'nın arasını bozmayı başarıyor.

"SEN BENİ PROJE OLARAK MI GÖRÜYORSUN!"

Oya'nın Miray'ı alması Serhan'ın kafasında soru işaretleri bırakıyor. Merve'nin her hamlesi Oya'nın altını oymak için... Bu hamleler biriktikçe Serhan iyice Oya'ya bileniyor. İyice gaza gelen Serhan en sonunda Oya'ya "Sen beni proje olarak mı görüyorsun!" diye bağırıyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Merve hem Sarmaşık’a rezil oldu hem de büyük gerçeği nihayet öğrendi! Şimdi başlasın işte büyük savaş! Kimse bilemez aklından ne geçtiğini. Hiç beklenmedik hamleler yapmaya başlıyor Merve... Bu aşk, Oya’nın sonunu getirecek gibi. Sarmaşık artık tutuşmaya başladı.

Diğer tarafta Kemal başkomiser yeni bir ipucu yakaladı, cinayeti aydınlatıyor artık. Kim öldü? Kim öldürdü?





Haberin Devamı