Magazin Ufak Tefek Cinayetler 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kim öldü?

Ufak Tefek Cinayetler 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kim öldü?

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kim öldü?

Ufak Tefek Cineytler 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Merve zıvanadan çıkıyor ve Oya ile Serhan'ın ilişkilerine darbe vurmaya çalışıyor. Herkes birbirinin işini bitirme derdinde!

Ufak Tefek Cinayetler sezon finali yapıyor. Ufak tefek Cinayetler yeni bölümde Merve çılgına dönüyor. Zıvanadan çıkan Merve, Serhan ve Oya'nın ilişkisini bozmaya çalışıyor. Öte yandan herkes birbirinin işini bitirmeye çalışıyor. Bakalım bu düelloda kaybeden kim olacak? O pencereden düşenin kim olduğu nihayet öğrenilecek.

Haberin Devamı

Her şey açığa çıkıyor! Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var! Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarmaşık sakinleri, o gün korkunç bir cinayete tanık olacaklarından habersiz bir şekilde Oya'nın partisine hazırlanıyorlar. Pelin, Merve’yi öldürmeyi kafaya koymuş durumda. Arzu ise Burcu’yu ortadan kaldırmadan gün yüzü görmeyeceğini anladı. Merve ise Oya'yla başka Elif'le başka bir kumpas kurdu, Ne tarafta olduğunu kendisinden başka kimse bilmiyor. Serhan bir yandan Mehmet bir yandan, olacakları engellemenin peşinde. Oya kendi tarafından harekete geçiyor, onun da bir hamlesi var şimdi. Ve parti başlıyor! Bakalım kim amacına ulaşacak ve bu partide öldürülen kim olacak? Şimdi baş komiser Kemal, Sarmaşık vakasını çözmeye her zamankinden daha yakınken, kimsenin aklına gelmeyen bir gelişme, bomba gibi düşüyor! Kemal şimdi çok başka bir yerde!

Haberin Devamı