Magazin Ufak Tefek Cinayetler 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bu resmen soğuk savaş!

Ufak Tefek Cinayetler 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bu resmen soğuk savaş!

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bu resmen soğuk savaş!

Ufak Tefek Cinayetler 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Serhan ile Kerim soğuk savaş halinde! Merve, Kerim'den bir türlü kurtulamazken Kerim bela olma yolunda hızla ilerliyor.

Ufak Tafek Cinayetler yeni bölümüyle 2 Ekim Salı günü ekrana gelecek. Ufak Tefek Cinayetler 35. bölümde Kerim Adil Sağlam'ın bir işler çevirdiğinden adı gibi emin olan Serhan, Sarmaşık'taki yemekte Kerim'i sıkıştırmaya başlıyor. Kerim, Merve'yi tehdit ederken Arzu her şeye şahit oluyor. Öte yandan Serhan'ın "Anlaşıldı, Sen beni daha hiç tanımamışsın" sözlerine Kerim "Seni ne kadar iyi tanıdığımı bilsen şaşardın, Serhan Aksak!" diye karşılık veriyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve ve Kerim nasıl tanıştılar? Aralarında neler oldu? Nasıl yandı, hala sönmeyen bu ateş? Peki şimdi ne olacak? Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor! Serhan katil mi? Fakat işin içinde başka bir iş var. Oya, kimi öldürdü? 2000 yılındaki partide neler neler oldu? Pelin de Merve de bunu saklamak zorunda. Fakat Emre buradayken işleri çok zor.