Magazin Ufak Tefek Cinayetler Oya ve Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler Oya ve Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır kimdir?

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler Oya ve Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır kimdir?

Yaprak Dökümü dizisi ile adını duyurmayı başaran Gökçe Bahadır Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı "Oya" karakteri ile de büyük beğeni toplamıştı. Son dönemde yogaya merak saran Gökçe Bahadır’a Uzak Doğu yolu göründü. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır yoga üzerine eğitim almak amacıyla temmuz ayında Hindistan’a gidiyor. Peki, Gökçe Bahadır kimdir? İşte Gökçe Bahadır ile ilgili bilinmeyenler…

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır yoga üzerine eğitim almak amacıyla temmuz ayında Hindistan’a gidiyor. Bahadır’ın asıl planı ise dönüşte bir pilates ve yoga stüdyosu açmak. Bu haberlerin ardından Gökçe Bahadır internette merak ediliyor. Peki, Gökçe Bahadır kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğdu. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Akademi'de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

2001 yılında “Tatlı Hayat”, 2002 yılında “Beşik Kertmesi”, 2003 yılında “Mühürlü Güller” gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. 2003-2005 yılları arasında “Hayat Bilgisi” dizisinde “Törpü” karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı.

Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan “JoJo” adlı çocuk programını sundu. “Yaprak Dökümü” dizisinde “Leyla” karakterini canlandırmıştır. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı