Kahramanmaraş Ufka Yolculuk 8'in tanıtımı yapıldı

Ufka Yolculuk 8'in tanıtımı yapıldı

Paylaş
Ufka Yolculuk 8'in tanıtımı yapıldı

Ufka Yolculuk 8'in tanıtımı yapıldı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- SERVER Yaşam Vakfı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın 8'ncisi Kahramanmaraş'ta yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Kahramanmaraş bölümünün Merdân Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği'nin organizesiyle gerçekleşecek olan yarışmanın Onikişubat tanıtım toplantısına; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Ataş ve İsmail Boyraz, Emre Gökşen, Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması Doğu Akdeniz Bölge Danışmanı Eğitimci Hüseyin Yılmaz, İl Sorumlusu Mehmet Mergan, Merdân Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Dr. Mehmet Pak ve Onikişubat İlçesinde görev yapan ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda yarışma hakkında bilgi veren Ufka Yolculuk İl Sorumlusu Mehmet Mergan geçen yıl Kahramanmaraş’ta güzel ahlak konulu yarışmada 26 bin öğrenciye, Türkiye genelinde de 600 bin öğrenciye ulaştıklarını söyledi. Bu yıl Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılına atfen hedeflerinin 100 bin öğrenciye ulaşmak olduğunu kaydeden Mergan, bu kapsamda âdap temalı yarışma kitaplarını 'Bize okumak yakışır' sloganı ile öğrencilere dağıtacaklarını belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı