Türkiye (Son Dakika) Üflemedi, ehliyet gitti

Üflemedi, ehliyet gitti

Paylaş
Üflemedi, ehliyet gitti

'Alkollü değilim, Gezi'ye destek verdiğim için beni durdurdunuz' diyen sürücü alkolmetreyi üflemeyi reddedince 2 bin lira para cezası aldı, ehliyetine de 2 yıl el konuldu

Başkentte, Kennedy Caddesi’ndeki trafik uygulamasında alkolmetreyi üflemek istemeyen sürücü, polise zor anlar yaşattı.

ÜFLEMEDİ, BELGELERİ VERMEDİ


Keneddy Caddesi’nde polis ekipleri tarafından yapılan trafik uygulamasında 06 HY 072 plakalı otomobilin sürücüsü Hüseyin Yaşar, alkolmetreyi üflemek istemedi. Polisin kendisinden istediği belgeleri de vermeyen Yaşar, telefonla bir yakınını aradı.

CHP'Lİ VEKİL YARDIMINA GELDİ


Uzun süre kapılarını kilitlediği arabasında oturan Yaşar, olay yerine CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin’in gelip direksiyona geçmesiyle aracından indi. Polis, milletvekili Çetin’in gelmesinden sonra tekrar otomobil sürücüsünden araçla ilgili belgeleri ve alkolmetreyi üflemesini istedi. Ancak sürücü Yaşar, alkollü olmadığını, Gezi Parkı sebebiyle eylem yapan göstericilere destek verdiği için durdurulduğunu iddia etti.

Polis, sürücü Hüseyin Yaşar hakkında alkolmetreyi üflemediği için 2 bin lira para cezası kesti, sürücünün ehliyetine de 2 yıl el koydu. Milletvekili Çetin de polisin kendilerini uzun süre beklettiğini belirterek, imzalaması gereken belgeleri imzalamadan aracı teslim alıp gitti.

AA

Haberin Devamı