Merkez Uludağ OSB'den Kastamonu'da ki çocuklara kırtasiye yardımı

Uludağ OSB'den Kastamonu'da ki çocuklara kırtasiye yardımı

Paylaş
Uludağ OSB'den Kastamonu'da ki çocuklara kırtasiye yardımı

Uludağ OSB'den Kastamonu'da ki çocuklara kırtasiye yardımı

Derya EVREN/BURSA,(DHA)-ULUDAĞ Organize Sanayi Bölgesi Ağustos ayında Kastamonu Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde mağdur olan tüm çocuklara kartasiye yardımında bulunup, okulların ihtiyaçlarını karşıladılar. Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın, önümüzdeki günlerde bazı ailelere soba yardımında da bulunacaklarını açıkladı.

Uludağ Organize Sanayi Bölgesi ağustos ayında Kastamonu Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde mağdur olan çocuklara sanayicilerin de desteği ile eşofman takımı, kırtasiye ve okul malzemeleri desteğinde bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilecik Milletvekili Selim Yağcı öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarete, Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, il ve ilçe milli eğitim müdürleri, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Murat Gürsoy katıldı.

Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın, bütün öğrencilerin ihtiyacı olan kırtasiye yardımı ve okul ihtiyacını karşılayıp, tüm öğrencilere eşofman yardımı ettik lerini söyleyip, "Sanayicilerimiz,ş ülke için üretip, ülke insanımıza yardımcı olmayı içeriyor. Herşey, ülkemiz içni duygusuyla hareket ediyoruz. Edeceğizde. Buradaki nisanlara, kış aylarında üşememesi çin soba yardımında da bulunacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı