Spor Ümit Özat'la ilk galibiyet

Ümit Özat'la ilk galibiyet

Paylaş
Ümit Özat'la ilk galibiyet

Deplasmanda Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden Manisaspor, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde 3'üncü maçında ilk galibiyetini aldı

Kayserispor’u 1-0 yendiği 12’nci haftayı 22 puanla 3’üncü sırada tamamladıktan sonra istediği sonuçları alamayan Manisaspor, 12 haftalık galibiyet özlemini dün deplasmanda Ankaragücü karşısında dindirdi.

Ümit Özat yönetiminde Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor karşılaşmalarında öne geçmesine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılan Ege temsilcisi, yeni teknik direktörüyle çıktığı üçüncü maçında Ankaragücü’nü 1-0 yendi.

Ligde 71 gün sonra ilk galibiyetini elde eden Ege temsilcisinde yeni transfer Vucicevic, Manisaspor formasıyla ikinci maçında da gol atmayı başardı.

Eskişehirspor maçında olduğu gibi Ankaragücü karşısında da ilk 11’de yer alan Sırp oyuncu, karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında kaydettiği golle takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.

Günü izinli olarak geçirecek Manisasporlu futbolcular, pazar günü konuk edecekleri Bursaspor maçı hazırlıklarına ise yarın başlayacak.

Haberin Devamı