Türkiye (Son Dakika) Ummanlı iş insanını İstanbul'da davet edip gasp ettiler!

Ummanlı iş insanını İstanbul'da davet edip gasp ettiler!

Paylaş
Ummanlı iş insanını İstanbul'da davet edip gasp ettiler!

İstanbul'da Umman'dan ticaret yapmak için Türkiye’ye davet ettikleri iş insanını gasp eden 5 kişi yakalandı

Sosyal medya üzerinden tanıştığı kişilerle ticaret yapmak için Umman’dan İstanbul’a gelen Umman uyruklu A.A.H. 3 Eylül’de kendisini araç ile karşılayan ve araca sonradan binen 4 kişi tarafından darp edilerek gasp edildiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

POLİS MİNİBÜSTEN SURİYELİ ŞÜPHELİLERE ULAŞTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalarda A.A.H.’yi karşılayan minibüsün plakasını belirleyerek şüphelilere ulaştı. Polis ekipleri Esenyurt’ta 2 adrese eş zamanlı baskın düzenledi.

UMMANLI İŞ İNSANININ EŞYALARI BULUNDU

Polis ekipleri yaptığı operasyonda Suriye uyruklu O.H, M.H, M.B, M.D ve K.E’yi yakalayarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda bin 400 dolar, 2 bin 960 lira, 5 cep telefonu, 2 yüzük, olayda kullanıldığı değerlendirilen bıçak ve Umman uyruklu iş insanı A.A.H.’ye ait pasaport ve kimlik ele geçirildi.

SURİYELİ 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 18 yaşından küçük M.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, O.H. M.H. M.B. ve K.E. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberin Devamı