Spor Ümraniyespor Akhisar Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz yayın var mı?

Ümraniyespor Akhisar Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz yayın var mı?

Paylaş
Ümraniyespor Akhisar Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz yayın var mı?

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final mücadelesi heyecanı sürüyor. Dün Galatasaray Yeni Malatyaspor ile karşılaştı ve berabere kaldı. Bugün ise Ümraniyespğor ile Akhisar Belediyespor maçı oynanacak. Peki, Ümraniyespor Akhisar Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelelerinde bugün Ümraniyespor, Akhisar Belediyesspor'u ağırlıyor. İlk maçta Ümraniyespor kendi evinde avantaj elde etmek isterken Akhisar Belediyespor ise ligde son durumda ve bu maçı ne yapıp ne edip almak istiyor. Her iki takımın taraftarının ısrarla yönelttiği soru ise "Ümraniyespor Akhisar Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" şeklinde...

ÜMRANİYESPOR AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Ümraniyespor Akhisar Belediyespor maçı bu akşam saat 20.00'de Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanacak. Mücadele A spor'dan canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Ümraniyespor: Burak Öğür, Alaaddin Okumuş, Aaron Appindangoye, Merthan Açıl, Yasir Subaşı, Muhammed Gönülaçar, Emircan Altıntaş, Atabey Çiçek, Timur Temeltaş, Recep Aydın, Leandrinho.

Haberin Devamı

Akhisarspor: Milan Lukac, Zeki Yavru, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Rajko Rotman, Abdoul Sissoko, Elvis Manu, Serginho Mineiro, Helder Barbosa, Jeremy Bokila.

RÖVANŞ 24 NİSAN'DA

Ümraniyespor Akhisar Belediyespor maçının rövanşı 24 Nisan Çarşamba günü Akhisar'da oynanacak.