Yaşam Umut'tan müjdeli haber

Umut'tan müjdeli haber

Paylaş
Umut'tan müjdeli haber

Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu felç kalarak bugüne kadar bir yakını çıkmadığı için Gülsüm Kabadayı'nın koruyucu annelik yaptığı Umut, biyoenerjiyle ayaklarını oynatmaya başladı

İstanbul'da Domenico Vacco adlı tekstil firması olan Rus işadamı Georgiy Burtanov'un katkısıyla Antalya'ya gelen Türkmenistan asıllı Rus biyoenerji uzmanı 62 yaşındaki Maiza Golovina, geçirdiği trafik kazası sonucu yatalak kalan Umut'a 9 gün boyunca her gün 2'şer saat biyoenerji tedavisi uyguladı. Masaj ve dualar eşliğinde yapılan biyoenerji tedavisine Umut olumlu tepkiler verdi. Gülsüm Kabadayı, biyoenerji tedavisinden sonra Umut'un daha önce hiç oynatamadığı ayaklarını kaldırmaya başladığını açıkladı. Kabadayı, bu tedavinin Umut için çok yararlı olduğunu belirterek, "Umut'ta inanılmaz gelişim oldu. Kollarını bacaklarını oynatamıyordu. Kollarını bacaklarını kaldırabiliyor. Eskiden sakinleştirici ilaçla uyuyordu. Bu tedaviden sonra ilaç almadan uyumaya başladı" dedi.

Biyoenerji uzmanını Antalya'ya getiren Rus işadamı Georgiy Burtanov ise, Umut'a biyoenerji tedavisi uygulama talebinin Maiza Golovina'dan geldiğini söyledi. Kendisinin nişanlısıyla birlikte Maiza Golonina'ya biyoenerji tedavisi yaptırdığını kaydeden Burtanov, şöyle dedi:

"Kendisi Türkmen uyruklu bir Müslüman. Ben hristiyanım. Maiza Golovina, Kuran'dan ayetler okuyarak vücuttaki kötü enerjiyi masaj eşliğinde vücuttan atıyor. Ben kendisinden birkaç seans tedavi gördüm. Çok yararını da gördüm. Bu süreçte kendisi benim Türkiye'de iş bağlantım olduğunu öğrenince televizyonlardan tanıdığı Umut'a da bu tedaviyi uygulamak istediğini söyledi. Bunun üzerine ben Gülsüm Kabadayı'ya ulaştım. Bu talebi ilettik. Kendisi de bizleri kabul etti. Ardından Maiza Golovina'yı getirdik."

Maiza Golovina ise biyoenerji tedavisi uyguladığı hastaların arasında durumu en ağır olanın Umut olduğunu söyledi. Buna karşılık 9 seanslık süreçte Umut'ta ciddi gelişmeler gözlemlediğini belirten Golovina, “İnşallah her şey eskisinden daha iyi olacak" dedi.

Mustafa KOZAK/ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı