Spor Unicaja Malaga'dan Howard'a teklif

Unicaja Malaga'dan Howard'a teklif

Paylaş
Unicaja Malaga'dan Howard'a teklif

NBA'de Orlando Magic'te Hidayet Türkoğlu ile beraber forma giyen Dwight Howard, İspanya'nın Unicaja Malaga takımının teklifine sıcak baktığını belirtti

NBA’de lokavt kararı alındıktan sonra süper yıldızlar birer birer Avrupa’da oynayabilmek için girişimlere başladı. Birçok oyuncu, menajerleri aracılığı ile kendine kulüp ararken, Dwight Howard, Unicaja Malaga’dan teklif aldığını doğruladı. NBA’in en üst düzey basketbolcularından olan, ‘Süpermen’ lakaplı oyuncu, Avrupa’da oynamak istediğini bildirdi.

Hidayet Türkoğlu ile beraber Orlando Magic formasını giyen yıldız oyuncu, “Unicaja Malaga’da oynamak benim için çok eğlenceli olacak. Ayrıca büyük bir tecrübe yaşayacağım. Şimdiden heyecanlıyım” dedi. Anlaşmanın boyutları ve fiyat belirtilmezken, lokavt kararında bir değişiklik olmazsa Dwigth Howard’ın gelecek yıl büyük olasılıkla Malaga’da oynaması ve Euroleague’de boy göstermesi bekleniyor.

Pietrus geliyor mu? Öte yandan yine uzun süre Orlando’da Hidayet’le forma giyen, ardından Phoneix Suns’a transfer olan Mickael Pietrus’un bir Türk takımı ile anlaştığı belirtildi.

Pietrus’un menaceri Bill McCandells, bir Türk takımından çok ciddi bir teklif aldıklarını, henüz imza atmamalarına rağmen, öneriye sıcak baktıklarını açıkladı.

Haberin Devamı