Spor United kaçıyor, Arsenal kovalıyor

United kaçıyor, Arsenal kovalıyor

Paylaş
United kaçıyor, Arsenal kovalıyor

İngiltere Premier League(de 27. haftanın derbi maçında Manchester United, Manchester City'i 2-1 yenerken liderliğini sürdürdü

Manchester United, Old Trafford Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını Nani’nin 41. dakikada attığı golle 1-0 önde kapadı. Manchester City, 65. dakikada Silva ile eşitliği yakaladı.

"Kırmızı Şeytanlar", 78. dakikada Rooney’nin uzun süre unutulmayacak golüyle skoru 2-1’e getirdi ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Manchester United, bu galibiyetin ardından puanını 57’ye yükseltti.

ARSENAL TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

Zirve mücadelesi veren takımlardan Arsenal, geçen hafta Manchester United’a bu sezon ligdeki ilk yenilgisini tattıran Wolverhampton Wanderers’ı ağırladı. Londra ekibi, Hollandalı Robin van Persie’nin 16 ve 56. dakikalarda attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup etti.

HAFTANIN PANAROMASI

Ligde son 4 haftayı galibiyetle kapatan Liverpool, Wigan Athletic ile 1-1 berabere kaldı. "Kırmızılar"ın golünü Meireless, konuk takımın golünü ise Gohouri kaydetti.

GOL KRALLIĞI YARIŞI

Gol krallığı yarışında Manchester Unitedlı Dimitar Berbatov 19 golle ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcuyu 18 golle Carlos Tevez (Manchester City), 11 golle Andy Carroll (Newcastle United), 10 golle de Darren Bent (Aston Villa), Kevin Nolan (Newcastle United), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur) ve Robin van Persie (Arsenal) izliyor.

Haberin Devamı