Gündem Üniversiteli genç kalp krizinden öldü

Üniversiteli genç kalp krizinden öldü

Paylaş
Üniversiteli genç kalp krizinden öldü

Denizli'de üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Cemal Demir, yarı yıl tatili için geldiği baba evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

Konya Selçuk Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Cemal Demir, yaklaşık 2 hafta önce yarı yıl tatilini geçirmek üzere Denizli’deki ailesinin yanına geldi.

Haberin Devamı

Tatilini tamamlayan ve Konya’ya dönmeye hazırlanan Cemal Demir’i geçen cumartesi günü sabahı uyandırmak için kardeşi 17 yaşındaki Elif Demir odaya girdi.

Kardeşine yorgun olduğunu ve biraz daha uyumak istediğini söyleyen Demir, yatağından bir daha kalkamadı. Elif Demir, bir saat sonra uyandırmak için bir kez daha odaya girdiğinde ağabeyinin nefes almadığını fark etti.

Sinir krizi geçiren genç kız, yakınlarından yardım istedi. Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans geldi, ancak sağlık ekipleri de Cemal Demir’i yaşama döndüremedi.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’nda yapılan otopside Demir’in kalp krizinden öldüğü belirlendi.

Demir’in ani ölümü, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu. Demir’in cenazesi, bugün Gümüşler Mezarlığı’nda ikindide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Haberin Devamı

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)