Türkiye (Son Dakika) Üniversiteli sevgiliye çıplak görüntülerle şantaj!

Üniversiteli sevgiliye çıplak görüntülerle şantaj!

Paylaş
Üniversiteli sevgiliye çıplak görüntülerle şantaj!

Konya'da 31 yaşındaki evli İ.Y., kendisini bekar olarak tanıtıp, evlenme vaadiyle kandırdığı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi sevgilisi S.G.'yi çıplak görüntülerini internette yayınlamakla tehdit edip zorla ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı

Konya’da bir üniversitede eğitim gören 4’üncü sınıf öğrencisi S.G., geçen yaz Manisa’da oturan ablasını ziyarete gitti. S.G., burada mobilya ustası İ.Y. ile tanıştı. İkili arasında bir süre sonra ilişki başladı.

Haberin Devamı

KENDİSİNİ BEKAR OLARAK TANITTI

İddiaya göre kendisini bekar olarak tanıtan İ.Y., evlenme vaadiyle genç kızı kandırıp ilişkiye girdi. İ.Y. genç kızla yaşadığı cinsel ilişkileri cep telefonuna kaydetti.

EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE AYRILMAK İSTEDİ AMA...

S.G., yaklaşık 4 ay önce İ.Y.’nin evli ve 2 çocuk babası olduğunu öğrendi. Bunun üzerine ayrılmak istediğini belirtti.

İddiaya göre, bunu kabul etmeyen İ.Y., genç kızı, daha önceki cinsel ilişkileri sırasında çektikleri görüntü ve fotoğrafları internette yayınlamakla tehdit etti.

İ.Y., yaşadığı Manisa’dan sık sık Konya’ya gelerek genç kıza şantaj yapıp, zorla defalarca birlikte oldu.

STAJ YAPTIĞI OKULUN ÖNÜNE GELDİ

Dün Konya’ya tekrar gelen İ.Y., S.G.’nin staj yaptığı okulun önüne giderek iddiaya göre yine genç kıza, çıplak görüntüleriyle tehdit edip, zorla otomobile bindirip bir otele götürüp, birlikte oldu.

Haberin Devamı

İddiaya göre İ.Y., otelde genç kızıp cep telefonu ve cüzdanına da el koydu. Şantajdan korktuğu için polise gitmeyen S.G., akşam saatlerinde İ.Y.’nin eğitim gördüğü üniversitenin önünde beklemesi üzerine bu kez polise durumu bildirdi. İ.Y. de üniversiteye gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA GÖRÜNTÜ ÇIKTI

Sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen İ.Y.’nin cep telefonuna da el kondu. Polis, İ.Y.’nin telefonunda yaptığı incelemede genç kızla birlikte olurken çekildiği çok sayıda görüntü ve fotoğraf ele geçirdi.

"ŞANTAJ YAPIP ZORLA İLİŞKİYE GİRDİ"

İfadesi alınan genç kız, "İ.Y. ile geçtiğimiz yaz tanıştık. Bana bekar olduğunu söyledi. Sevgili olduk. 4 ay önce evli olduğunu öğrenince ayrılmak istedim. Ancak elindeki görüntülerle bana şantaj yaptı. Benimle zorla birlikte oldu. Ben de korkudan polise gidemedim" dediği öğrenildi.

Suçlamaları kabul etmeyen İ.Y.’nin ise ifadesinde, genç kızla gönüllü olarak cinsel ilişkiye girdiklerini öne sürdüğü öğrenildi.

Sorgulamasının ardından ’Cinsel saldırı, tehdit ve şantaj’ suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen İ.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

DHA