Cumartesi Postası Ünlü aşklar mercek altında

Ünlü aşklar mercek altında

Paylaş
Ünlü aşklar mercek altında

Magazin dünyasının ünlü aşklarını ilgi ve merakla takip ediyoruz. Peki gördüklerimizin anlamı ne? Görünen aşklar, gerçekten aşk mı, yoksa daha fazlası mı? Hareketleri ve beden dilini yorumlayan davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, Hafta Sonu Dergisi'ne ünlülerin ilişkilerinin nasıl gittiğini anlattı. İşte beden ve davranış hareketleriyle ünlü aşkların analizi...

Kenan Doğulu & Beren Saat

Haberin Devamı

Kamera önünde daha çekingen görünebilirler ama gerçek hayatlarında daha aktif, konuşkan ve duygularını yüksek yaşayan insanlar. Kenan’ın esprili yanı Beren’e iyi geliyor. Çünkü Beren hayatın daha melankolik yanına bakıyor. Kenan’ın önde olması ve Beren’i sahiplenir görüntüsü, güçlü olma dürtüsünün ıspatı. İkisinin de egosu yüksek. İlişkinin akıbeti, tamamen samimiyetlerine bağlı. Kenan’ın özgürlüğüne düşkün yapısı kendisini zorlayacaktır. Beren’in ise problemli bağlanması ilişkiye iyi gelmeyecektir. Bu yanlarını düzeltirlerse keyifli bir ilişki olur.

Sinem Kobal & Arda Turan

Bu ilişkide güç; kontrolü seven, özgüvenli, duygusal olan Sinem’de. Fotoğrafa göre ne geride ne ilerde olmayı tercih ediyor. Arda ise imaj çalışması sayesinde bir yılda değişti. Bedeninde ve iletişiminde olan dağınıklık, yerini derli topluluğa ve karizmatik bir Arda’ya bıraktı. Sinem kontrolcü ve müdahaleci yanını biraz pasifleştirmeli. Arda gibi tipler aşırı müdahaleler yüzünden ara sıra ‘of time’ ister. Arda ise ani kararlar, plan değişiklikleri yapmamalı.

Haberin Devamı

Can Ateş & Meryem Uzerli

İkisi de kendi gibi. Yapay davranışları yok. Meryem samimi, Can da huzur veren ve kendinden emin bir kişilik gibi. İkisi de sorun odaklı değil, çözüm odaklı. Bu ilişkide sevgi kadar saygı da yeterli boyutta görünüyor. Daha hoşlanma aşamasındalar. Can’ın tek dezavantajı iç dünyasında çok kalması, derin düşüncelerde olması. Kendilerine birey olma imkanını tanıdıkları için az tartışma yaşarlar. İkisinin de beden dili rahat ve çok yakın durarak abartıya kaçmayı sevmiyorlar. Yani özellerini saklama eğilimi var.

Ceylan Çapa & Burak Özçivit

Burak’ın, Ceylan’ın beline sarılması korumacı, “Bu kadın benim” mesajı. Ceylan’ın bundan memnun bir beden dili var. Ceylan’ın duyguları daha yoğun: Aşık. Burak aşık değil, sadece seviyor. Ama ilgili gibi. Burak etrafına çok dikkat eden, farkındalığı ve egosu yüksek bir beden diline sahip. Ceylan ise daha çekingen ama sınırları aşıldı mı patlayacak bomba gibi. Uzun soluklu bir ilişki olacağını sanmam. Ama ikisi de medeni olduğundan birbirlerine çok zarar vermezler.

Haberin Devamı

Azra Akın & Kıvanç Tatlıtuğ

Azra fark edilmeyi seven biri, bunu da abartılı hareketleriyle belli ediyor. Duygularını pek kontrol edememesi sıkıntıya düşmesine yol açabiliyor. Kıvanç daha kontrollü ve disiplinli bir beden diline sahip, daha özgüvenli. İlişkilerinde aşk yoğun değil ama sevgi ve uyum var. Küçük el hareketleriyle Azra’nın bir şeyleri kapatma çabası gözden kaçmıyor. Kıvanç tutucu ve sahiplenici. İlişkide Azra’nın kendi olamadığını, zorladığını düşünüyorum. Baskın taraf Kıvanç. İyi bir birliktelik ama evliliğe gideceği şüpheli.