Türkiye (Son Dakika) Ünlü börekçinin ailesine ikinci saldırı

Ünlü börekçinin ailesine ikinci saldırı

Paylaş
Ünlü börekçinin ailesine ikinci saldırı

İstanbul Sarıyer'de Hünkar Börekçisi'nin sahibi olan babası Seyfullah Marangoz'u kanserden kaybeden Gonca Marangoz (29) ile annesi Esri Marangoz (61) bir AVM'nin otoparkında güvenlik görevlisinin saldırısına uğradıklarını iddia etti.

Anne ve kızı, bagaj nedeniyle tartıştıkları görevli Mehmet B.'nin, elindeki karton kutuyla kendilerine saldırdığını öne sürdü. Aldıkları darbeler sonrası hastaneye başvuran ikiliye, basit tıbbi müdahaleyle giderilmeyecek derecede, anne Esri Marangoz'un kesi yarası oluşacak tarzda yaralandıklarına dair Adli Tıp raporu verildi.

Haberin Devamı

Rapor sonrası savcılığa başvuran Gonca ve Esri Marangoz, güvenlik görevlisinden şikayetçi oldu. Güvenlik görevlisi hakkında "Hakaret ve yaralama" suçlarından dava açıldı.

İKİNCİ SALDIRI VAKASI

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre; Anne - kız geçtiğimiz aylarda alt kat komşularının saldırısına uğradıklarını ve bu nedenle öldürülme korkusu yaşadıklarını ileri sürerek mahkemeden korunma talebinde bulunmuş; mahkeme, saldırıda kopan saçlarını Savcılığa delil olarak sunan anne ile kızına 2 ay süreyle koruma kararı vermişti.