Dünya Ünlü 'erkek dergisi' Playboy, artık çıplak kadın yayınlamayacak

Ünlü 'erkek dergisi' Playboy, artık çıplak kadın yayınlamayacak

Paylaş
Ünlü 'erkek dergisi' Playboy, artık çıplak kadın yayınlamayacak

Playboy, artık çıplak kadın fotoğrafları yayınlamayacağını açıkladı

Kadın vücudu konusunda her geçen gün bir haber daha alıyoruz. Kim Kardashian'ın dev poposu, Instagram'dan bir ara 'çok çıplaksın' diye atılan Rihanna'nın ezberlediğimiz vücut kıvrımları derken, bu kez darbe beklenmedik yerden geldi. Dergicilik tarihinin en ünlü markalarından Playboy, artık çıplak kadın fotoğrafları yayınlamayacağını açıkladı.

Gelmiş geçmiş en ünlü 'erkek dergisi' Playboy'un sahibi Hugh Hefner, ünlü derginin bundan sonra çıplak kadın fotoğraflarına yer vermeyeceğini açıkladı.
Prestijli yayın organı The Guardian'da bugün yayınlanan habere göre Playboy'un bu kararının arkasında 'çıplak kadın fotoğrafı devri'nin sona ermesi fikri var.

Haberin Devamı



1971 yılında Hefner (sağdan ikinci) MacBeth filminin galasında. Kadro: Francesca Annis, Roman Polanski, Irene Tsu and Barbara Benton

The New York Times'la röportaj yapan 89 yaşındaki Hefner, 2016 mart ayından itibaren bu kararı uygulayacaklarını ifşa etti.
62 yıldır pek çok kişinin en yakın arkadaşı olan Playboy, buna rağmen 'provokatif kadın fotoğrafları' kullanmaya devam edeceklerini söyleyerek içimizi rahatlattı.

BİR TIK ÖTEDEYKEN, NE ANLAMI VAR...




Playboy CEO'su Scott Flanders ise 'Devir artık herhangi bir seks fotoğrafına bir tık ötede olduğumuz bir devir. Artık bunları geçmeliyiz' diyerek gerçek bir kanaat önderi olduğunu gösterdi...

Playboy, 1975 yılında yayınlandığında dünya çapındaki tirajı 5,6 milyon idi. Alliance for Audited Media rakamlarına göre bugün bu rakam 800 bin dolaylarında.

ARKADAŞLARLA TOPLANDIK, CAZ KONUŞTUK

Haberin Devamı



Hefner ve (sevgilisi veya karısı) Crystal Harris


Hugh Hefner'ın erkeklik tarihine altın harflerle geçecek sözleriyle noktalayalım: 'Playboy, 18 ila 80 yaş arası erkeklerin hayatında bir mihenk taşı. Biz karışık kokteyller yapar ve arkadaşlarımızla Picasso, Nietzsche, caz ve seks hakkında konuşunca eğleniriz.'